23948sdkhjf

Aqua Circle skifter navn til Aquality og får på plass ny styreleder.

På grunn av konflikt med et tidligere registrert varemerke har Aqua Circle skiftet navn til Aquality.
- Vi prøvde å finne på nytt navn selv, men fant ut at vi trengte profesjonell hjelp og gav oppdraget til Pica Point Studio, melder Aquality og fortsetter:

- Pica Point har hjulpet oss med hjemmesider, profilering og markredsmateriell tidligere og setter også opp ny profil for oss denne gang. Vi er meget fornøyd med det nye navnet, som er sammensatt av ordene Aqua og Quality. Vi føler dette representerer oss godt, siden vårt fokus er å levere produkter som er med på å bedre kvaliteten på fiskevelferden.

Hjemmeside med nytt domene ble lansert fredag 9. desember. Bedriften har samtidig endret navn på sosiale medier og opplyser at alle kunder vil bli informert.

- Vi vil trekke frem Q’en i Aquality som en logo og håper gamle og nye kunder vil gjenkjenne oss for denne logoen ganske snart, heter det videre i meldingen.

Ny styreleder i Aquality
Erlend Jostein Wåtevik er valgt som ny styreleder under ekstraordinær generalforsamling 18. november i år.

Wåtevik har lang erfaring innen rensefisk, samt utvikling og produksjon av fôr. Han jobber i dag som konsulent for oppdrettsnæringen gjennom sitt eget selskap EWA Consulting

- Vi er veldig glad for å ha Erlend med på laget og ser fram til et godt samarbeid i tiden fremover, avslutter Aquality.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078