23948sdkhjf

RAMCO med fornyet tillitt hos Equinor

Kontrakt verdt 120 millioner kroner årlig.

Ramco, som er spesialist på klargjøring, inspeksjon, overflatebehandling og preservering av OCTG (oil country tubular goods) har sikret seg en langsiktig kontrakt med Equinor.

Stabil sysselsetting

- Dette

gir oss stabil sysselsetting og strategiske vekstmuligheter, forteller daglig leder Arild Moe, fra hovedkontoret i Florø.

– Ramco er tildelt 80 prosent av volumet av olje-og gassrør som går fra Equinor på Fjord Base i Florø til kontinentalsokkelen. Fra Sandnessjøen og Hammerfest er vi tildelt 100 prosent av volumet. Det betyr at vi bygger opp en ny avdeling på Polarbase i Hammerfest, som er forsyningsbase for olje- og gassvirksomheten i Barentshavet. For oss er det strategisk viktig å være nær Barentshavet, der veksten kommer, presiserer Moe.

Langsiktig kontrakt

Med hovedkontor i Florø og driftsbaser i Stavanger, Sandnessjøen og nå snart i Hammerfest leverer Ramco tjenester til alle de store operatørene og rørprodusentene. Ramco har i mer enn 25 år klargjort rør for offshore drift – og med dagens nye kontrakt er de sikret arbeid de neste fem årene, med en opsjon på 2 + 2 år. Det vil si frem til 2033.

- Dette er viktig for oss som selskap og ikke minst for våre 110 ansatte og lokalsamfunnene vi opererer i, fortsetter Moe.

Dette er tredje gangen Ramco inngår langsiktig kontrakt med energigiganten Equinor. Selskapet kan se tilbake på godt samarbeid siden det signerte første kontrakt i 2008.

Fornyet tillit

-Fornyet tillitt ser vi på som et signal på høy kvalitet i arbeidet vi leverer. Stabilitet og utvikling Vi jobber i et konkurranseutsatt marked, og har vært gjennom en turbulent tid med pandemi og uro i verden. Den langsiktige kontraktenmed Equinor sikrer oss stabilitet, som gjør oss i stand til å investere i våre medarbeidere og lokaliteter. Vi har hele tiden bygget opp ekspertisen vår på klargjøring av rørtil olje-og gassindustrien, og er opptatt av å utvikle teknologienvidere. Vårt mål er å sikre kostnadseffektivitet, sikkerhet og bærekraft. Vi ser fram til å utvikle oss videre og skape arbeidsplasser langs hele norskekysten, fra Stavanger til Hammerfest, avslutter Arild Moe.

Pressemelding fra Ramco

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078