Om oss

Metal Supply er et kommersielt bransjenettverk hvor leverandører, underleverandører og innkjøpsbedrifter innen metall- og maskinindustrien enkelt kan komme i kontakt med hverandre, finne opplysninger om hverandre, kjøpe/selge nye og brukte produkter og maskiner til hverandre, sette inn stillingsoppslag og mye annet.
I Norge retter vi oss spesielt inn mot underleverandører og leverandører til offshore og maritim industri, samt til fisk og havbruk.

Utover dette gir Metal Supply en enestående mulighet til å holde seg oppdatert med bransjen via vårt daglige nyhetsbrev.

Metal Supply har til formål å være metall- og maskinindustriens omdreiningspunkt når det gjelder effektiv kontakt og informasjonsdeling.

Nordiske Medier AS
Nordiske Medier eies av Nordjyske Medier, som er en av Danmarks største mediekonsern. Nordiske Medier er bedriften bak Metal Supply. Vi er i daglig dialog med bransjen og følger med i alt som skjer. Vi er for tiden 100 ansatte og har hovedkontor i Danmark samt landskontorer i Norge og Sverige. Vi sender daglig ut nyhetsbrev til i overkant av 170.000 mottakere i Danmark, Norge og Sverige.

Nordiske medier er en ung bedrift som i tillegg til Metal Supply driver bransjeportalene:
Metal Supply Sweden, Food Supply Sweden, Building Supply Sweden, Skog Supply Sweden, Entreprenad Supply Sweden, Metal Supply Danmark, Electronic Supply Danmark, Building Supply Danmark, Wood Supply Danmark, Food Supply Danmark, RetailNews Danmark og Energy Supply Danmark.

Det er et tett samarbeid mellom bransjeportalene, som gjør det enkelt for våre medlemmer å komme i dialog med de forskjellige bransjene.

Portalene drives med samme underliggende teknologi, som gir oss muligheten for å rette et massivt fokus på løpende utvikling. Samtidig kan vi holde omkostningene på et akseptabelt nivå, så vi kan holde en lav pris for medlemskap på portalene.

Vi arbeider fortsatt på utvikling av portalen i Danmark, Sverige og vår nye portal i Norge. Vi arbeider fremadrettet med økt internasjonalisering via samarbeidspartnere, slik at kommunikasjon og samhandel mellom bedrifter i Norge og utlandet kan gjøres lettere og mer effektivt.

Antallet medlemmer og nyhetsbrevmottakere på Metal Supply er konstant stigende. 9 av 10 medlemmer fornyer medlemskapet hvert år. Det er ingen automatisk fornyelse av medlemskapet.

Send til en kollega

0.049