23948sdkhjf

Om oss

Metal Supply er et kommersielt bransjenettverk hvor leverandører, underleverandører og innkjøpsbedrifter innen metall- og maskinindustrien enkelt kan komme i kontakt med hverandre, finne opplysninger om hverandre, kjøpe/selge nye og brukte produkter og maskiner til hverandre, sette inn stillingsoppslag og mye annet.
I Norge retter vi oss spesielt inn mot underleverandører og leverandører til offshore og maritim industri, samt til fisk og havbruk.

Utover dette gir Metal Supply en enestående mulighet til å holde seg oppdatert med bransjen via vårt daglige nyhetsbrev.

Metal Supply har til formål å være metall- og maskinindustriens omdreiningspunkt når det gjelder effektiv kontakt og informasjonsdeling.

Nordiske Medier AS
Nordiske Medier er en av de største selskapene innen spesialmedier i Skandinavia.

Selskapet dekker nordisk virksomhet med konstruktive, troverdige og uavhengige nyheter, med særlig fokus på å være tett på de industriene vi har å gjøre med.

Nordiske Medier har 210 medarbeidere med base i Aalborg, Herlev, Gøteborg, Stockholm og Oslo, og har en samlet omsetning på over 200 mio. kr.

Våre 44 medier og bransjenettverk omfatter i dag blant annet:

Licitationen – Byggeriets dagbladJern & MaskinindustrienMester TidendeMotor-magasinetTransportmagasinetMagasinet PlejeBuilding SupplyMetal SupplyFood SupplyWood SupplyElectronic SupplyEnergy Supplyidag.dk og RetailNews – flere av mediene er i Sverige og et par medier er i Norge.

Redaktionelt jobber 90 journalister og redaktører på tvers av våre bransjenettverk. Dagsredaksjonen tar seg av den løpende nyhetsstrømmen og sørger for at vi er i forkant med alle nyheter på våre online medier. Journalister fra printmediene, samt analysegruppen går i dybden med blant annet bransjeanalyser, spesielle temaer, oppfølging av utvalgte saker, portretter og lignende, og hele tiden med fokus på å gi leserne grundig bransjekjennskap som man ikke kan finne i den brede nyhetsstrømmen.

I motsetning til mange medier skriver Nordiske Medier om både store og små virksomheter, samt både politiske, kulturelle og samfunnsmessige forhold som har betydning for næringslivet.

Fagmedienes profesjonelle journalister jobber for å levere velskrevne, spennende og saklige artikler, slik at vi kan levere innhold med høy faglig kvalitet til våre lesere.

I 2012 ble selskapet en del av Nordjyske Medier-konsernet og høster naturlige fordeler av dette, samtidig som selskapet fortsatt har den samme selvstendige profil som tidligere.

I 2014 ble Industribasen og Danske Fagmedier en del av familien. Industribasen er en online auksjons- og markedsplass for kjøpere og selgere innenfor industrien. Danske Fagmediers printmedier er noen av Danmarks eldste og mest veletablerte fagblader med flere enn 150.000 lesere i mnd som får nyheter innen bygge- og anleggssektoren, autobransjen, transportbransjen, pleiesektoren, fremstillingsindustri og entreprenør- og håndverkerindustri. Selskapene og mediene under Nordiske Medier utsender hver dag nyhetsbrev til flere enn 200.000 mottakere.

I desember 2016 ble den svenske medievirksomheten Mentor Communication, med sine 23 medier også en del av familien.

Send til en kollega

0.047