23948sdkhjf

Garda Sikring Group og Freihoff Gruppe slår seg sammen for strategisk vekst

Garda Sikring Group og Freihoff Gruppe danner et partnerskap for å ekspandere strategisk i hele Europa.

Som et veletablert og anerkjent merke vil Freihoff24 fortsette som før, og under den nye gruppeparaplyen vil kundene dra nytte av den velkjente påliteligheten og høye servicekvaliteten med et enda bredere tilbud av teknologiløsninger.

Freihoff Gruppe er en av de ledende leverandørene av teknisk sikkerhet i Tyskland. Tiår med erfaring og omfattende teknologisk ekspertise på tvers av hele verdikjeden, gjør selskapet til den foretrukne partneren for mange store kunder. 

Optimal løsning

- Vi har en stund nå utforsket muligheter for å starte på det neste kapitlet i selskapets utvikling. Med Garda Sikring Group har vi funnet den optimale løsningen for å fortsette med å ta betydelige steg i utvikling og vekst, sier Till Freihoff, grunnleggeren av Freihoff Gruppe.

Nærhet til kundene og lokal tilstedeværelse kjennetegner Freihoff Gruppe, og dette vil forbli fullstendig intakt og videre styrkes gjennom partnerskapet. Ikke bare vil alle ansatte fortsette, men hele lederteamet, inkludert Till Freihoff, Alexander Schmiedel og Frank Pokropp, vil fortsette å være ansvarlige for aktiv markedsutvikling over hele Tyskland.

- Jeg er overbevist om at sammen kan vi oppnå ny bærekraftig vekst og positiv utvikling for alle interessentene våre i Tyskland og andre steder, understreker Till Freihoff.

300 ansatte

Med rundt 300 svært kvalifiserte ansatte dekker Freihoff Gruppe et bredt spekter av løsninger, inkludert innbruddsdeteksjon, videovarsling, brannalarmsystemer, områdesikring, adgangskontroll og talevarslingssystemer. Hvert sikkerhetskonsept implementeres basert på grundig risikoanalyse og inkluderer alle komponenter fra planlegging og installasjon til 24/7 support via selskapets egen alarmsentral (ARC). Freihoff Gruppe har en årlig omsetning på omtrent 40 millioner euro, med hovedkontor i Langenfeld, Nordrhein-Westfalen, Tyskland.

- Vi er veldig spente på å starte på en ny reise, bygget på en sterk felles kultur med fokus på våre kunder, sier Jon Ola Stokke, administrerende direktør i Garda Sikring Group. 

- Vi har nå lagt til en annen fullserviceleverandør av tekniske sikkerhetsløsninger til gruppen, som har sterke planleggings- og designevner og kan designe, installere og vedlikeholde svært tilpassede elektroniske sikkerhetsløsninger. Vi er veldig glade for at Freihoff Gruppe nå er en del av Garda Sikring Group. Med et sterkt ledelsesteam, et velkjent engasjement for kvalitet, en kundevennlig tilnærming og dyktige medarbeidere, er selskapet meget godt posisjonert for ytterligere vekst og utvikling på det tyske markedet, legger han til.

Første utenfor Norden

Før oppkjøpet var Freihoff Gruppe eid av grunnleggeren Till Freihoff og ledelsen. Investeringen markerer Garda Sikring Group’s første ekspansjon utenfor Norden. Jon Ola Stokke konkluderer med at med dette tillegget kan man nå tilby tekniske sikkerhetsløsninger i hele Sverige, Danmark og Tyskland. 

- Dette er et viktig skritt i vår strategi for å tilby våre kunder 360-graders sikkerhetsløsninger, avslutter han.

Kilde: Garda Sikring

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078