23948sdkhjf

Aqua Nor 2015: Stor internasjonal etterspørsel etter bærekraftig norsk havbruksteknologi

Innovasjon Norge opplever stor interesse for bærekraftig norsk havbruksteknologi. Nå er delegasjoner fra hele verden i Norge for å se hva norske leverandører kan tilby.
Dagen før havbruksmessen Aqua Nor i Trondheim, som arrangeres i disse dager, tok Innovasjon Norge med seg internasjonale delegasjoner på båttur til Frøya for å vise moderne norsk akvakultur. Delegasjoner fra 12 nasjoner og 120 utenlandske gjester var blant de 150 deltakerne på båtturen som inkluderte besøk av Salmar, Seaweed Energy Solutions Biotrål og Aqualine.

Bedrifter med representanter fra Innovasjon Norges internasjonale kontorer som Brasil, Kina, Sør-Afrika, Vietnam, Sør-Korea, Polen og India har blitt med til Norge for å se hva norske leverandører kan tilby av teknologi og løsninger. Det skriver Innovasjon Norge i en pressemelding.

Stort verdiskapingspotensial

Kunnskap om moderne norsk havbruk som kan overføres til nye markeder både med felles utfordringer og andre arter og behov, utgjør et stort verdiskapingspotensial. Norske bedrifter kan bidra i hele verdikjeden i oppdrettsindustrien, heter det i pressemeldingen fra Innovasjon Norge.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.064