23948sdkhjf

Nytt om navn: Ny administrerende direktør i Norisol Norge

Peter Matthiasen er utnevnt som ny administrerende direktør i Norge med virkning fra ultimo 2015 som avløser for Merethe Knappskrog.
Peter Matthiasen er 54 år gammel og kommer fra stillingen som COO i Bilfinger Industrier Norge AS, melder Norisol.

- Jeg ser frem til å ta fatt på denne spennende muligheten i Norisol Norge. Selskapets portefølje er imponerende og har et stort potensial, sier Peter Matthiasen.

- Norisol har tatt store skritt for å bli et enhetlig selskap etter en intens periode med oppkjøp i løpet av de siste tiårene. Min intensjon er å styre etter den eksisterende strategien og ha fokus på risikostyring og lønnsomhet, konkluderer Peter.

- Styret har vedtatt et nytt strategisk rammeverk med fokus på lønnsomhet. De sentrale punktene i vår strategi er produktivitet, en profilert risikomodell samt klare krav til lønnsomhet. Vår hovedoppgave er å forbedre produktiviteten i alt vi gjør. Dette sikrer en god finansiell posisjon for selskapet. Optimalisert produktivitet er også hva som er vårt rettesnor i hver enkelt kundekontakt, i alle våre samarbeidende forhold og i hvert enkelt prosjekt.

- Parallelt med vårt arbeid for å fullføre de ulønnsomme prosjektene bygger vi konsekvent opp en sterk, fremtidsrettet selskapsplattform. Vi fokuserer spesielt på å forbedre effektivitet, organisasjon og risikostyring, avslutter Peter Matthiasen.

- Peter Matthiasen har lang og relevant industrierfaring og han vil som leder ha et sterkt fokus på å implementere vår selskapsstrategi i de kommende år. Han vil være en forretningsorientert leder som kompetansemessig vil bidra i betydelig grad i Norisolkonsernet. Styret og ledergruppen ser frem til å arbeide sammen med Peter, sier konsernsjef Carsten Hoeck, som vil være fungerende administrerende direktør i Norisol Norge inntil Peter Matthiasen tiltrer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.069