23948sdkhjf

Subsea Valley 2015: Plexx presenterer nytt produkt og ny samarbeidspartner

Plexx og franske Exsto viser frem subsea-komponenter i støpt polyuretan.
Plastprodusenten Plexx inngikk i fjor et kommersielt samarbeid med det franske selskapet Exsto. Samarbeidet betyr at Plexx er blitt forhandler av den franske produsentens produkter i støpt polyuretan.

Dette er komponenter som er meget velegnet for subsea som f.eks. bend stiffeners, bend restrictors, sealing systems, mechanical protection samt insulation. Det forklarer John Baxevanidis fra Exsto, som er på Subsea Valley sammen med Plexx for å promotere de nye subsea-produkter i Plexx’s portefølje.

Noe av det spesielle med disse komponentene i polyuretan er den helt unike slitestyrken materialet innehar. Produktene brukes typisk innen subsea-applikasjoner for å beskytte kabler, risers og umbilicals, forklarer John Baxevanidis.

Produksjonen foregår i Frankrike. De største kundene på det norske markedet så langt er Technip, Aker Solutions og Nexans.

- Det er stor interesse rundt dette spesielt innen subsea, men også til annen industri, sier Morten Nilsen i Plexx.

Han forklarer at Exsto også tidligere har hatt enkelte kunder på det norske markedet, men med samarbeidet med Plexx får den franske produsenten nå en bredere markedsføring av sine produkter. Samarbeidet gir også flere muligheter for Plexx.

- Det nye partnerskapet betyr at vi kan tilby et bredere spekter til våre kunder, og vi satser også på å få nye kunder på grunn av dette, sier Nilsen


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078