23948sdkhjf

Nytt om navn: Odd Arne Slettebø ny finansdirektør i Noreco

Norwegian Energy Company har ansatt Odd Arne Slettebø som ny finansdirektør.
Odd Arne Slettebø erstatter Tommy Sundt som er ansatt som selskapets nye administrerende direktør. Slettebø begynte i Noreco i august 2012 og har frem til i dag vært selskapets finanssjef.

– Jeg er svært godt fornøyd med å kunne gjøre kjent at Odd Arne Slettebø tar over etter meg som CFO. Han er en særs dyktig person som kjenner Selskapet svært godt, og som vil sikre kontinuitet i teamet, sier Tommy Sundt, administrerende direktør i Noreco.

Slettebø er statsautorisert revisor med mastergrad innen regnskap og revisjon fra Norges Handelshøyskole, samt Bachelor i Økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Bergen.

Før han kom til Noreco var han Manager i PwC (PricewaterhouseCoopers) hvor han hadde jobbet fem år med revisjon av store og mellomstore selskaper innen olje og oljeservice bransjen.

Med ansvar for ekstern regnskapsrapportering i Noreco har Slettebø arbeidet tett med tidligere finansdirektører i forbindelse med gjennomføring og kommunikasjon av store, komplekse restrukturerings- og refinansieringsprosesser i Selskapet.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078