23948sdkhjf

Se de fire finalister til Norsk Stålkonstruksjonspris 2015

I år har juryen vurdert 11 nominerte prosjekter, og valgt ut fire finalister av meget høy kvalitet, som ifølge juryen alle viser fremragende bruk av stål.
Norsk Stålforbund og Norsk Forening for Stålkonstruksjoner står bak priskonkurransen som holdes hvert annet år. Norsk Stålkonstruksjonspris er ment å oppmuntre til anvendelse av stål og inspirere til nye idéer og løsninger. Prisen ble første gang delt ut i 1991. Juryen består av representanter fra Norske Arkitekters Landsforbund (NAL), Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF), Norsk Forening for Stålkonstruksjoner (NFS) og Den Norske Stålgruppen (DNS).

I år har juryen vurdert 11 nominerte prosjekter, og valgt ut fire finalister av meget høy kvalitet, som alle viser fremragende bruk av stål. De fire finalistene representerer forskjellige bruksområder, og viser noe av det brede spekteret av stålarkitektur som bygges i Norge i dag.

Finalistene er:
-Høsebrua i Suldal kommune (Rintala-Eggertson Arkitekter)
-Knarvik Kirke i Lindås Kommune (Reiulf Ramstad Arkitekter)
-DNB Bygg A i Oslo (MVRDV)
-Schweigaardsgate 21 & 23 i Oslo (Lund+Slaatto)

Presentasjon av det vinnende prosjektet og prisutdeling vil skje under Norsk Ståldag den 19. november 2013 på Grand Hotell i Oslo.


Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078