23948sdkhjf

OneSubsea signerer en langsiktig strategisk samarbeidsavtale med Equinor

OneSubsea, hvor Aker Solutions eier 20  prosent, har signert en langsiktig strategisk samarbeidsavtale med Equinor og vil starte tidlig ingeniørarbeid på Wisting- og Bay Du Nord-prosjekter.

Avtalen mellom Subsea Integration Alliance (OneSubsea og Subsea7) og Equinor gir et kontraktsmessig rammeverk for tidligere og tettere engasjement gjennom hele prosjektsyklusen for å frigjøre mer verdi fra komplekse prosjekter.

To prosjekter

Avtalen legger til rette for å starte letearbeid på to prosjekter: Wisting-feltet utenfor Norge og Bay Du Nord, utenfor Newfoundland og Labrador, Canada. Avtalen vil være et grunnlag for potensielle FEED- og EPCI-kontrakter som skal tildeles i tilfelle endelig investeringsbeslutning.

Avtalen, som ble signert [i dag] i Stavanger, Norge, representerer en innovativ, integrert måte å jobbe på. Det muliggjør tidlig informasjonsdeling, teknologiinnovasjon og andre samarbeidsfordeler som er avgjørende for å låse opp flere undervannsprosjekter ved å gjøre dem økonomisk levedyktige. 

Pålitelige kontraktører

Med utgangspunkt i deres erfaring som medlemmer av Subsea Integration Alliance, befester denne avtalen også OneSubsea og Subsea7s posisjoner som pålitelige kontraktører til Equinor.

Kilde: Pressemelding fra Aker Solutions

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063