23948sdkhjf

Hydro kjøper seg ytterligere opp

Hydro har nå fullført oppkjøpet av det tyske pulverlakkeringsseselskapet MBG Metallbeschichtung Gerstungen GmbH.

Oppkjøpet betyr at Hydro styrker seg kraftig innen bygningssystem-segementet, og konsernet får også 100 nye ansatte. Det tyske selskapet ble etablert i den tyske byen Gerstungen i 1998, og er en pulverlakkeringsspesialist, og ligger ikke så langt unna Hydros logistikk-senter. Selskapet har vært en nær samarbeidspartner til Hydro Building Systems i mer enn 20 år.

- Oppkjøpet støtter opp om Hydros strategi om å ytterligere intergrere og styrke regionens logistikk-senter slik at vi kan tilby kunder en enda bredere produktportefølje og service, sier Ralf Seufert, som er nestleder i Hydro Building Systems. Regionen han snakker om gjelder Tyskland, Østerrike og Sveits. I tillegg vil nå overflatebehandlingen bli en integrert del av Hydros aluminiumskontruksjoner for bygningssystemer i regionen.

Det er mye som tyder på at lite blir forandret for det tyske selskapet i det daglige. Ifølge en pressemelding fra Hydro vil samarbeidet med de ansatte, kundene og leverandørene fortsette som tidligere. Hydro Building Systems vil fortsette å utvikle samarbeid med andre overflatebehandlingspartnere også i framtiden.

  

Kilde: Hydro

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093