23948sdkhjf

Verft får ny eier

Tomrefjord bedriften Rekdal Industrier har overtatt 100 prosent av aksjene i Solstrand Verft.
Majoritetseier i Solstrand Verft har de siste årene vært det Sunnmørsbaserte selskapet Frostad Holding, og selger er godt fornøyd med å ha fått inn en ny industriell eier. Det skriver Solstrand Verft i en pressemelding.

Rekdal Industrier, som har Tore Rekdal som eneeier, vil med oppkjøpet videreføre en mer enn 60 år gammel verftshistorie på Solstrand.

Ifølge pressemeldingen ønsker den nye eier å satse på verftet, og gjennom tilførsel av kapital, nødvendige investeringer og videreføring av verftserfaring skal Solstrand Verft styrke sin konkurranseevne i et tøft marked.

Tore Rekdal gleder seg til å bidra med kunnskap og en betydelig interesse for verftet.

- Med den kompetanse og arbeidsstokken som er på Solstrand gir det gode fremtidsmuligheter for verftet, sier Tore Rekdal.

Ansatte på Solstrand Verft er svært fornøyd med nye eier og ser positivt på fremtiden med tanke på de mange arbeidsplassene og leverandører som er knyttet til verftet.

I dag er det ombygging, reparasjon og vedlikehold som er i fokus men selskapet vil i fremtiden også vurdere mindre nybygg innenfor ulike nisjer.

Solstrand Verft AS er et moderne skipsverft med lange tradisjoner lokalisert i Tomrefjord i Vestnes kommune, Møre og Romsdal. Selskapet driver i hovedsak med service, vedlikehold og ombygging av fartøyer. Verftet har kaianlegg, flytedokk og god krankapasitet.
Selskapet har en årlig omsetning på cirka 60 millioner kroner.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109