23948sdkhjf

Grepi Plast signerer produksjonsavtale med sveitsisk storkonsern

Grepi Plast Skal produsere et nytt egenutviklet spesialklammer for det sveitsiske storkonsernet Georg Fischer som tar den patenterte løsningen videre internasjonalt.
Grepi Plast AS har utviklet og patentert et nytt spesialklammer for isolerte rør, som møter de nyeste myndighetskrav i Europa knyttet til energisparing.

Klammeret er en enkel og smart plastkonstruksjon, lett patenterbar, og som pr i dag utgjør eneste alternativ til forskriftsmessig innfesting av pre-isolerte korrugerte rør uten demontering av isolasjonen.

Nå har storkonsernet Georg Fischer, som er lokalisert i 32 land og har en årsomsetning på cirka 24 milliarder norske kroner, signert en ekslusiv produksjonsavtale med Grepi Plast AS. Samtidig har GF overtatt rettighetene til salg og distribusjon, og kan dermed ta patentet videre ut internasjonalt.

Georg Fischer AG har hovedkontor i Sveits og er lokalisert i 32 land.

Verdien av avtalen er vanskelig å fastslå da produktet er nytt, og retter seg inn mot et kommende marked, men med økende fokus fra EU på energisparing i boliger, ser både Georg Fischer og Grepi positivt på dette framover. Produksjonen vil starte i 2014, melder Grepi Plast.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078