23948sdkhjf

IKM Mekaniske og Halvorsen slås sammen

IKM Gruppen melder at IKM Mekaniske og Halvorsen Offshore i Stavanger slås sammen.
Det nye selskapet får navnet Halvorsen Mekaniske AS og skal spesialisere seg på vedlikeholdsarbeid for oljeinstallasjonene i Nordsjøen, med rør og stålfabrikasjon som hovedarbeidsfelt.

Industribakgrunn fra Flekkefjord
Halvorsen Offshore Stavanger er en del av Halvorsen-gruppen som springer ut fra industrivirksomhet i Flekkefjord og Kvinesdal. IKM Mekaniske er ett av rundt 30 selskap i Ståle Kyllingstads IKM Gruppen.

Sikter mot 100 mill. i omsetning
Det nye selskapet får rundt 50 ansatte. Virksomheten skal ledes av Kjell Arild Dolve og vil ha kontor- og fabrikasjonsfasiliteter i Jåttå ved Stavanger. Det forventes en omsetning på rundt 100 millioner kroner i løpet av de to neste årene.

Reduserer kapasiteten i markedet
– Poenget er å redusere den totale kapasiteten i markedet og styrke konkuranseevnen. En naturlig partner var da Halvorsen Offshore, sier konsernsjef Ståle Kyllingstad.

– Det er to erfarne miljøer som slår seg sammen. Vi får en solid organisasjon og styrker oss i et marked som fortsatt er preget av sterk konkurranse, mener Frode Olsen, administrerende direktør i Halvorsen Offshore.

Les også: IKM satser på Midtøsten
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.578