23948sdkhjf

Han skal lede Prysmian Group videre

Ansettelsen av Massimo Battaini som ny adm. dir. fastsetter en ny organisasjonsstruktur i Prysmian Group.

Den italienske kablingsgiganten Prysmian, som har avdeling i Drammen, bekrefter at selskapet nå har ansatt sin nye administrerende direktør (CEO) og daglig leder.

Han heter Massimo Battaini.

Ifølge selskapet markerer dette det nye organisasjonsoppsettet som har som mål å støtte opp under konsernets strategiske plan og verdiskaping.

Fire forretningsenheter

Den nye organisasjonen, som tidligere ble annonsert i desember, består av fire forretningsenheter, inkludert overføring, kraftnett, elektrifisering og digitale løsninger, for å ivareta markedstrender angående energiomstilling og digital transformasjon, samtidig som den tilrettelegger for gruppens vekstmål, heter det i en pressemelding fra Prysmian.

I tillegg til de fire forretningsenhetene inkluderer konsernets matrisestruktur ni geografiske områder eller regioner. Ifølge det italienske selskapet har dette oppsettet som mål å forbedre deres evne til å holde kontakten med lokale markeder og kunder på regionalt og nasjonalt nivå, samtidig som det fremmer mer effektiv og effektiv operasjonell ledelse.

Stolt

- Jeg er veldig stolt og beæret over utnevnelsen min som administrerende direktør og daglig leder. Jeg er klar over det store ansvaret de har betrodd meg, og jeg ønsker å takke alle aksjonærene for deres tillit og støtte, s Massimo Battaini i pressemeldingen.

- Jeg er sikker på at vi, takket være teamet av ekstraordinære ledere som vil jobbe med meg, vil kunne støtte våre ambisjoner og utfordringene vi tar på oss som markedsledere. Våre folks kompetanse og lidenskap og vår nye organisasjon vil tillate oss å bli stadig mer effektive på markedet og også ta imot Encore-teamet med entusiasme, fortsetter han.

Gode resultater i fjor

Nettoresultatet til selskapet økte med 7,5 prosent til 547 millioner euro i fjor, sammenlignet med 509 millioner euro i 2022, og nettoresultatet tilskrevet eiere av morselskapet utgjorde 529 millioner euro, sammenlignet med 504 millioner euro i 2022.

Kilde: Pressemelding fra Prysmian Group

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.096