23948sdkhjf

Karsten Moholt AS inngår avtale med KSB Norge og WM teknikk

Karsten Moholt har signert en samarbeidskontrakt med KSB Norge og WM teknikk. Avtalen skal gi økt kompetanse og delelager tilgang hos partene.
Karsten Moholt AS betjener store kunder innen energi, offshore, shipping og subsea-industri. Den verdensledende bedriften fra Vestlandet har nå inngått avtale med ventil- og pumpeleverandørene KSB Norge og WM teknikk .

- Avtalen sikrer en tettere kontakt mellom oss og leverandørene. Dette gjør at vi kan tilby bedre leveringstider og bedre oppfølging av kundene våre, sier Bjørn Erik Mjåtveit, leder for winding department i Karsten Moholt AS.
Fordel med Vestlandet

Selskapene skal være hverandres foretrukne partnere ved kjøp av utstyr og gjennomføring av service. Avtalen går videre på samarbeid om kursing tilknyttet hverandres produkter og tjenester. I tillegg åpner avtalen for at partene kan leie hverandres lokaler.

- Det er en kjempefordel at vi nå får oss en partner på Vestlandet. Karsten Moholt er den største og tyngste aktøren på området, og vi får nå en tilstedeværelse som øker vår konkurransedyktighet i markedet, sier Reidar Nesje, administrerende direktør i KSB Norge.

Større trykk fremover
KSB Norge AS distribuerer, selger og vedlikeholder pumper, ventiler og mengdemålere. Karsten Moholt har spesialisert seg på arbeid tilknyttet overhaling og reparasjon av maskiner, samt utstyrssalg og gjennomføring av ISO-sertifiserte kurs.

- Med en tung samarbeidspartner som KSB Norge på laget, kan vi legge enda større trykk på pumpeavdelingen vår fremover. Det blir en stor fordel for oss, sier Mjåtveit i Karsten Moholt AS.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094