23948sdkhjf

Slåttland Group med ordretilgang på en halv milliard

Slåttland Group som har sikret ordre for over 500 millioner for de neste to årene. Selskapet går inn i andre halvår 2018 med stor optimisme for framtida.

Slåttland har i over 30 år vært leverandør til olje og gass- og marinemarkedet, og har satset sterkt på høy kompetanse med digitalisering og ny teknologi. Selskapet har lykkes med denne satsingen, som har bidratt til en meget god ordreinngang i 2018 og 2019.

Med dette sikrer man stabile arbeidsplasser og stor verdiskapning i Slåttland Group. Ordretilgangen er spredt på både Norge og datterselskap i Vietnam. 

Med bakgrunn i et langsiktig arbeide sammen med kunder i disse markedene, har dette resultert i gode samarbeidsrelasjoner og leveringsavtaler, og man har sammen klart å finne effektive løsninger.

- Det er fortsatt viktig i disse «digitale tider» at folk i bransjen snakker med hverandre for å finne de beste løsningene sier CEO, Sigurd A Slåttland. Han sier det er stor optimisme i norsk industri for tiden og mulighetene er mange ved å benytte verdifull kompetanse sammen med ny teknologi. Dette gir rom for utvikling generelt samt til nyskaping og innovasjon sammen med viktig drahjelp fra virkemiddelapparatet.

- Det er fortsatt mulig å være utstyrsleverandør i Norge, men man må legge om kursen noe i forhold til måter og metoder. Samarbeidsrelasjoner vil bli mer viktig enn noen gang for å være effektiv og konkurransedyktig sier Sigurd Slåttland.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094