23948sdkhjf

Equinor UK tildeler FPE Sontum vedlikehold- og servicekontrakt for brann og sikkerhetsutstyr

Equinor UK har tildelt Align, gjennom datterselskapet FPE Sontum, service og vedlikeholdskontrakt på brannteknisk utsyr for 4 år, med opsjon på 2 x 1 år.
"FPE Sontum viderefører med dette det tette og gode arbeidsforholdet de har med Equinor på norsk sokkel. Vi er svært glad for muligheten å bli med Equinor også internasjonalt. FPE Sontum vil sikre god kontrakts leveranse sammen med sin lokale partner i Aberdeen Clearwater Fire Solutions," heter det i en pressemelding fra selskapet.

FPE Sontum leverte i sin tid hele deulge-anlegget til Mariner A installasjonen og har derfor inngående kjennskap til utstyret ombord.

– Vi tror at etablert og tett samhandling med lokal service partner Clearwater Fire Solution, høy kompetanse, inngående kjennskap til utstyret og god leveranseevne over flere år til Equinor Norge er hovedårsaker at Equinor UK Ltd velger FPE Sontum som sin kontraktspartner, sier Raymond Stokken, SVP FPE Sontum Operations.

Arbeidet mot avtalen vil bli splittet mellom det høykompetente miljøet i Stavanger og Ågotnes samt lokal partner Clearwater i Aberdeen. Konstellasjonen holder allerede flere andre avtaler på UK sektor og dette styrker samarbeidet ytterliggere.

– FPE Sontum er takknemlige for at vår langsiktige og lojale kunde Equinor velger en videre strategi med oss som tett partner også utover den norske sokkel. Vi skal daglig jobbe tett og integrert med dem for å være en leverandør som leverer opp til de høye krav som Equinor forventer av oss, sier Stokken.

FPE Sontum er en del av Align-konsernet og er en sammenslåing (01.03.2017) av Fire Protection Engineering og Sontum Fire & Safety. Hovedkontoret ligger på Forus og avdelingskontor på Ågotnes. Selskapet er en global produsent av høyteknologisk brannsikkerhetsutstyr samt NCS største aktører innen service og vedlikehold. Rammeavtale porteføljen på over 90 prosent av installasjonene ivaretas og forsterkes med inngåelse av denne kontrakten.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094