23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Busch Vacuum Solutions på Euro Expo i Trondheim: En vellykket opplevelse

Våren er ofte tiden på året som sparker i gang tid for messearrangement for mange forskjellige bransjer. Slik er det også for Busch, som startet med å delta med stand på Industrimessen Euro-Expo.

«Å delta på industrimessen Euro Expo har alltid vært en produktiv og givende opplevelse for oss hos Busch Vacuum Solutions Norway AS", sier salgssjef Marianne Torbjørnsen. I år var intet unntak. Med våren i luften og fornyet energi, satte Busch kursen mot Trondheim, og Utleirahallen hvor messen ble arrangert, for å møte kunder og kolleger fra industrien.

Busch sin stand i labyrinten på Euro Expo fungerte rett og slett som et knutepunkt for interessante samtaler og verdifulle møter. «Vi hadde gleden av å ønske besøkende velkommen, og det var inspirerende å dele våre løsninger og ekspertise innen vakuumteknologi», sier både Geir Thømt og Anders Røhmen, som representerte Busch på standen i Utleirahallen.  

Torbjørnsen er fornøyd med innsatsen til disse kollegaene, og sier at det er kunnskapen og engasjement de to herrene har som var avgjørende for å gjøre arrangementet til en suksess.

Busch kan levere sentrale vakuumsystemer, som kan gi opptil 70% energibesparelser. 
Det var mange besøkende viste interesse for slike løsninger, og Busch ser frem til å følge opp disse kontaktene i tiden som kommer, og hjelpe virksomheter å både spare energi og øke effektiviteten.

Busch ønsker å takke alle som besøkte den Orange stand på Euro Expo, og sier det var en glede å møte så mange hyggelige bransjekollegaer.

Busch Vacuum Solutions Norway AS
Holterkollveien 3
1448 Drøbak
Frogn
Norge
Org. nr.: NO958931344

Kontaktperson

Marianne Torbjørnsen
Salgssjef innesalg
+47 418 67 306 marianne.torbjornsen@busch.no

Send til en kollega

0.047