23948sdkhjf

Nytt om navn: Irene Siljan Vestby blir leder for nytt nettverk i Telemark

Irene Siljan Vestby er ansatt som ny daglig leder i Telemark Offshore samt leder for et nytt nettverkssamarbeid i Telemark.
De tre industrinettverkene Telemark Offshore, ICG (IndustriClusteret Grenland) og STIG (Samarbeidende Teknologibedrifter i Grenland) ønsker å møte tøffe konjunkturer med å samle seg i et nytt felles nettverkssamarbeid med mål om å skape en fremtidsrettet utvikling av regionen.

- Dette er veldig stort, selv i nasjonal målestokk sier Trygve Rinde, styreleder i Telemark Offshore. Dette blir en viktig satsing for den samlede industrien i Telemark, som skal bidra til å både beholde viktig kompetanse og arbeidsplasser i Telemark, og vi skal legge grunnlag for å skape nye arbeidsplasser sier Rinde.

Nysatsingen innebærer blant annet en nyopprettet stilling som starter opp i 2016. Nettverks-organisasjonen har høsten 2015 gjennomført en ansettelsesprosess av en daglig leder for Telemark Offshore, som skal jobbe med koordinering av prosessen for de tre nettverkene.

- Vi fikk inn mange godt kvalifiserte søkere til stillingen med ulik bakgrunn og det har vært en omfattende og spennende prosess. sier Rinde. Valget falt på Irene Siljan Vestby, som de siste seks årene har jobbet med samarbeid, utvikling og markedsføring i reiselivsnæringen i Telemark som daglig leder i Visit Telemark AS. Vestby har unik erfaring fra utvikling av lignende nettverk og vi som representerer industrien har mye å lære av henne sier Rinde. Vi skal gi Vestby det arbeidsrommet hun trenger og jeg ser frem til samarbeidet i årene fremover. Forvent mer av oss avslutter Rinde.

Vestby tiltrer stillingen i starten av 2016.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.079