23948sdkhjf

Bodøfirma inngår viktig rammeavtale med Statoil

Rapp Bomek har inngått en rammeavtale med Statoil for levering av reservedeler, erstatningsdører samt all service relatert til branndører for alle Statoils onshore og offshore anlegg.
Hoved aktivitetene i rammeavtalen er:
- Preventivt og korrektivt vedlikehold av branndører
- Modifikasjon av eksisterende branndører
- Installasjon av (nye) branndører (inkludert planlegging og engineering)
- Levering av erstatnings branndører
- Levering av reservedeler

Avtalen erstatter den eksisterende avtalen som har vært gyldig i mer enn 10 år. Den nye avtalen er en 5-års avtale med opsjoner for 4 nye år, tilsammen 9 år, skriver Rapp Bomek i en pressemelding.

- Dette er en strategisk meget viktig kontrakt for Rapp Bomek, samtidig som den befester vår ledende markedsposisjon i det globale olje- og gass markedet for branndører. Over mer enn ett tiår har vi utviklet ett veldig bra forhold til Statoil ved å yte service på deres eksisterende og nye installasjoner, offshore så vel som onshore, sier Direktør for Salg, Marked og Service Per Arne Haug ved Rapp Bomek AS.

- Branndører er et viktig sikkerhetselement integrert i olje og gass installasjoner. Det faktum at Statoil fortsetter å møte sokkelens strenge sikkerhetskrav ved, bland annet, å bruke Rapp Bomeks produkter så vel som våre ettersalg og service tjenester, bekrefter vår konkurransedyktighet i leveranse av sikkerhetskritiske servicetjenester. I fortsettelsen vil selskapet bruke vår sterke posisjon på den norske kontinentalsokkelen til å ekspandere vår ettersalg- og service-forretningsmodell til markedsområder utenfor vårt hjemmemarked. Saken evalueres nå og vi forventer å ta en beslutning med hensyn til dette innenfor 2016, sier CEO Terje Bøe.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078