23948sdkhjf

Korona-utfordringer preget 2020

2020 har definitivt vært et annerledes år. Og bedrifter som har slitt i løpet av koronapandemien preger de mest leste sakene på metalsupply.no i året som er gått.

Det er nesten synd å registrere det, men konkurssaker, der ansatte mister jobbene sine, er de definitivt de mest leste sakene på metalsupply i 2020. Denne typer saker følges av artikler om bedrifter har slitt som følge av koronapandemien – enten i form av nedskjæringer eller permitteringer.

Ni av de 10 mest leste sakene i år, handlet om konkurs og oppsigelser. Den eneste artikkelen som ikke handlet om dette, var at Hydro Husnes måtte stenge ovner som følge av lavere etterspørsel på grunn av koronapandemien.

Den mest leste artikkelen i 2020 handlet entreprenørselskapet Norhard i Sirdal i Agder fylke som gikk konkurs. 55 mistet jobbene sine.

Gamle ærverdige Bugge & Gjertsen måtte også kaste inn håndkleet og ble slått konkurs i år. Bedriften i Drammen hadde holdt det gående siden 1946, og ble knekt av koronapandemien. Bedriften hadde spesialisert seg innen skipsinnredning.

På tredjeplass over de mest leste artiklene i 2020 finner vi en artikkel om Stavanger-selskapet Roxy Energy. Også dette selskapet gikk konkurs, og om lag 60 ansatte sto i fare for å miste jobbene sine.

Dette er de sju andre artiklene som var mest lest i 2020 på metalsupply:

Må stenge ovner - Metal Supply NO

«Stål-firma» konkurs - Metal Supply NO

Konkurs – 12 mister jobben - Metal Supply NO

25 mister jobben - Metal Supply NO

Konkurs – sju mister jobben før jul - Metal Supply NO

Kleven er konkurs - Metal Supply NO

Reddet fra konkurs - Metal Supply NO

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.078