23948sdkhjf

Otto Olsen med Fagdager: 130 personer fikk kursing i Schaefflers produkter innenfor Lifetime Solutions

42 kurs. 10 ulike fagemner. To dager. Det er det Fagdagene hos Otto Olsen handler om.

Denne uka har Otto Olsen arrangert Fagdager i samarbeid med Schaeffler i førstnevntes lokaler.

-Vi er svært godt fornøyd med gjennomføringen av Fagdagene, der vi har hatt kunder fra hele landet. Det er gjennomført mer enn 40 kurs fordelt på over 10 forskjellige emner og vi har fått god hjelp fra flere leverandører, våre selgere og produktsjefer var alle involvert, sier salgs- og markedssjef Michael Mørum hos Otto Olsen.

Positive tilbakemeldinger

Han legger til at tilbakemeldingene har vært svært positive, og at mange kunder har uttrykt stor tilfredshet med innholdet og gjennomføringen av kursene.

Fokus under kurset har vært korrekt drift og vedlikehold, inkludert forebyggende vedlikehold, korrekt montering og presentasjon av nye produktløsninger.

Ifølge Mørum har det vært ca 130 personer til stedet på Fagdagene, som er det første større kurset som Otto Olsen gjennomfører. De har tidligere arrangert mindre kurs.

Vil gjentas

-Selv om det krever en del ressurser å få gjennomført Fagdagene, er dette noe vi kommer til å gjenta ved en senere anledning. I tillegg til å arrangere ulike kurs, har vi hatt møter med kunder og fått vist fram våre produkter i vårt store showroom, sier Mørum.

Otto Olsen er nå blitt den eneste sertifiserte «Optime»-partneren i Norge. "Optime» er Schaefflers overvåkningsutstyr som overvåker maskiner i en bedrift, slik at man kan forhindre uplanlagte sammenbrudd og nedetid. Noe som igjen fører til mer driftssikkerhet og økonomisk besparelse.

Kutter uplanlagt nedetid

En god tilstandsovervåkingsløsning som «Optime» lar deg kutte uplanlagt nedetid ved å oppdage potensielle skader, ubalanser og feiljusteringer uker i forveien, og systemet kan fungere med nesten alle maskiner. Produsenten selv hevder også at systemet er rimeligere enn de fleste andre tilstandsovervåkingsløsninger.

Mørum kan fortelle at det foreløpig er tre kunder som har sikret seg løsningen, og at ytterligere tre andre vil installere det.

I løpet av de to Fagdagene ble følgende kurs gjennomført:

·Kurs og demonstrasjon av tilstandskontrollutstyr Schaeffler

·Montering og vedlikehold av kjeder

·Praktisk montering og demontering av roterende lagringer

·Montering og demontering av koblinger - Easy Laser

·Filter - beskytter mennesker, maskiner og utstyr

·Hvordan redusere støy og vibrasjoner

·Introduksjon til spiralwound-pakninger fra Flexitallic

·Freudenberg simmerringer og hydraulikktetninger

·Tannremmer – Valg av remtype - montasje og vedlikehold

·Filtrering aviation drivstoffkurs

- Vi er veldig stolte over å ha arrangert så vellykede Fagdager, og vi ser fram til å kunne tilby dette igjen, avslutter Michael Mørum.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063