23948sdkhjf

Nordic Steel utvider med nytt moderne produksjonsbygg

I desember ble spaden satt i jorden på nabotomten. Nordic Steel bygger et nytt bygg, for å møte fremtidens vekst og kundenes økende behov for kvalitetsproduksjon.

- Vi er takknemlig og stolt over at kundene gir oss fornyet tillit igjen og igjen, noe som underbygger behovet for et seriøst, norsk stålsenter. Oppdragene blir flere og størrelsen på prosjektene øker, og med nytt bygg kan vi trygt vokse i lag med kundene. Det er i tråd med strategien vår at vi skal vokse og det er naturlig at vi fortsetter satsingen vår på Bryne, forteller Børre Lobekk, konsernsjef i Nordic Steel.

Flere arbeidsplasser

Nordic Steel har all produksjon samlet på Jæren. Med nybygget blir det plass til enda flere arbeidsplasser. Det nye bygget blir tilrettelagt for opptil 30-40 flere ansatte, og gir en solid økning i kapasitet tilgjengelig for kundene.

- Nordic Steel tenker langsiktig, vi er en attraktiv arbeidsplass og skal fortsette å være det i fremtiden. Nybygget blir topp moderne og virkelig tilrettelagt for morgendagens industri, sier Lobekk.

TOPP MODERNE: Slik blir det nye bygget til Nordic Steel. ILLUSTRASJON: NORDIC STEEL

Langmyra 5 og 6

Det er bare to år siden det nye hovedkontoret til Nordic Steel stod klart i Langmyra 6 på Bryne. Allerede året etter ble det bygget enda et lagerbygg på tomten. Nå skal produksjonsavdelingene få enda mer plass, med cirka 3000 nye kvadratmeter, på nabotomten i Langmyra 5. Dette blir topp moderne lokaler med egne områder for sveis og sammenstilling/montasje.

Fagbrev på byggeplassen

Et seriøst arbeidsliv er en viktig del av Nordic Steel. Derfor var det ekstra stas at en maskinfører hos graveentreprenør Grunn-Service AS tok fagbrevet på den nye tomten sist uke.

NYTT BYGG: Nordic Steel må bygge ut ved lokalene sine. FOTO: NORDIC STEEL

- Økt fagkompetanse sikrer seriøsitet og kvalitet i arbeidslivet. Vi har mange fagarbeidere og tar inn lærlinger hvert år, for å bygge fremtidens arbeidstakere. Det at grunnentreprenøren på vår byggeplass satser på både lærlinger og folk med fagbrev, blir helhjertet støttet av oss, sier Børre Lobekk.

Kilde: Nordic Steel

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Brødrene Aa bygger den første førerløse passasjerferja
Ulykkesskipet «Rocknes» har mer enn nok å gjøre
Saltdalshytta: Ikke avklart hvem som må slutte
Ukrainere vil kjøpe slovakisk stålverk
Milliardkontrakter for DeepOcean
Tror ikke på corten som årsak til brukollaps
Andre Nordiske Medier
Building Supply NO
PlastForum NO
Maskinregisteret

Send til en kollega

0.156