23948sdkhjf

Norsk Ståls’ nye regionsjef klar for nye spennende utfordringer

3. januar hadde Thomas Strand, Norsk Ståls' ferskeste regionsjef, sin første arbeidsdag.

Norsk Ståls nyeste tilskudd er den nye sjefen for region Sør- Vest - 35 år gamle Thomas Strand fra Fjaler i Sunnfjord.

Thomas Strand er bosatt i Bergen, og har primært bakgrunn fra asfaltbransjen. Han har også mer enn sju års erfaring fra asfaltbransjen med både resultat- og personalansvar.

Lederstillinger

I asfaltbransjen kan han skimte med forskjellige stillinger i PEAB og NCC, blant annet som avdelingsleder og regionleder. Dette har gitt han en solid bakgrunn innen alt fra salg, ledelse, drift og produksjon. Han har også deltatt i flere spennende prosjekter.

- Jeg fikk et svært godt inntrykk av lederne i bedriften som han var i kontakt med under intervjuprosessen. Det faktum at Norsk Stål fokuserer på fremtidsrettede og grønne løsninger, og kunne tilby muligheten for å delta på spennende prosjekter i tillegg til normale arbeidsoppgaver var særdeles interessant for meg, sier han.

- Norsk Stål fremstår for meg som en arbeidsgiver som ønsker å tiltrekke seg de rette folkene og gi folk mulighet til å delta i å utvikle selskapet videre, fortsetter Strand.

Å se enkeltmenneske viktig

Som person karakteriserer 35-åringen seg selv som sosial, og som en som virkelig setter pris på den gode diskusjonen med sine kolleger. For han er det veldig viktig å se enkeltmennesket, og at alle skal trives på jobben.

Den ferske regionssjefen har alltid vært en aktiv og eventyrlysten person. Ikke bare kan han skilte med erfaring fra konkurranseskyting ved Norges Toppidrettsgymnas og utenlandstjeneste i Afghanistan, han har også hatt flere utenlandsopphold under høyere utdannelse. Bachelorgraden i internasjonal markedsføring tok han ved Handelshøyskolen BI i Bergen og ved prestisjefylte Nanyang Technological University i Singapore. I tillegg har Strand en mastergrad innen finans og ledelse fra London.

Familemann

Som familiefar med to unge sønner på to og fem år, er hverdagen hektisk, men Thomas finner likevel tid til å prioritere tid ute i friluft, i tillegg til styrketrening og klatring innendørs når han vil slippe unna Bergensværet. Ellers går det naturlig nok mye tid med til aktiviteter sammen med kone og barn.

Kilde: Norsk Stål

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08