23948sdkhjf

MMC First Process passerer 100 millioner og utvider med flere erfarne montører

Selskapets sterke vekst gjør at behovet for service og oppfølging ute hos kundene øker. Gode service- og ettermarkedstjenester blir stadig viktigere i kampen om kundene. Det gjelder også for kuldefaget, som er ett av de tre komplementære fagområdene til MMC First Process.

- Kulde inngår i alle markedssegmentene vi er inne i, sier Jan Petter Urke, leder for kuldeavdelingen i MMC First Process. Avdelingen kommer til å omsette for godt over 100 millioner kroner i år.

-Kjøl og frys i prosess, lagring og transport er viktig for at kundene våre skal produsere sjømat med den kvaliteten de skal love sine kunder. Derfor skal og må vi sørge for at serviceapparatet vårt ligger i forkant. Vi har nå totalt 20 kuldemontører i Haugesund og på Digernes som er dedikert til service, igangkjøring av nye anlegg og oppgradering av eksisterende. Vi kommer til å trenge flere, sier Urke i en pressemelding.

Kompetansemiljøet i Haugesund består i dag av 12 personer som har jobbet sammen i flere 10-år. Dette spisskompetansemiljøet jobber med sjømatnæringen både til havs og på land, og har store pelagiske fryseri samt en rekke lakseslakteri på kundelisten.

Urke forteller at kuldemontørene i MMC First Process hovedsakelig har oppdrag ombord i fiskebåter, produksjonsanlegg på land, brønnbåter og landbaserte oppdrettsanlegg - i inn- og utland.

- Men vi server også en del PSV-er til supplynæringen. Nå står eksempelvis innkjøring av 10 fryseanlegg i Russland på kjøreplanen, sier han.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.079