23948sdkhjf

Møllerodden har kjøpt opp selskap

Møllerodden har kjøpt innholdet og rettighetene i Inovatum Lifting. Det innebærer at sistnevntes produkt «INO-shackle» vil kunne nå nye markeder.

Oppkjøpet av Inovatum Lifting innebærer at dette selskapet blir avviklet.

Daglig leder i Møllerodden, Kjell Jostein Gismarvik, sier at Møllerodden har vært med på å utvikle den vannhydrauliske sjakkelen «INO Shackle» for nettopp Inovatum Lifting.

- Dette innebærer at vi har laget tegninger og gjort dimensjonering samt produksjonen av denne for Inovatum Lifting tidligere. Inovatum Lifting har imildertid slitt med å komme seg inn på markedet, og har derfor nå valgt å selge selskapet med tilhørende patenter, sier Gismarkvik.

Han legger til at Møllerodden har patentert «INO Shackle» i 18 land, og at det primært er dette produktet som er mest interessant for Møllerodden.

Inovatum Lifting ble etablert og drevet av Janny Angvik Aasen og Lars Skjold. Disse blir ikke med over i Møllerodden, men vil være involvert i prosjekter hvor patentet er i bruk, som konsulenter for Møllerodden.

TUNGE LØFT: Det er denne løftemekanismen som Møllerodden nå har tatt over med oppkjøpet av Inovatum Lifting. FOTO: MØLLERODDEN

Møllerodden er et selskap med lang historie innen løfteprodukter, og har konstruert og produsert slike produkter siden 60-tallet.

- Vi innehar en betydelig bedre posisjon i dette markedet for å kunne markedsføre dette ganske så unike produktet, fortsetter Gismarvik.

Møllerodden er et selvstendig selskap, men er en del av et konsern bestående av Haukås Vimek AS, Møllerodden AS og Br. Haukås Mekaniske verksted. Sistnevnte er eier av alle selskapene. Via disse selskapene tilbys alt innen maskinering (Br. Haukås), sveise-, platearbeid og trykktesting (Haukås Vimek), samt ingeniørtjenester og en stor portefølje av løfteutstyr, både lagerførte standardprodukter og spesialtilpassede produkter (Møllerodden). Totalt er det rundt 60 ansatte i selskapene.

 

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141