23948sdkhjf

Otto Olsen overtar Parker Hannifins logistikksenter i Ålesund

Otto Olsen AS kunngjør at de tar Parker Hannifins logistikksenter i Ålesund.

«Denne overtagelsen vil ytterligere styrke Otto Olsen AS sin tilstedeværelse i det norske markedet»,heter det i en pressemelding.

Transaksjonen forventes å bli avsluttet 30. april 2024.

Parker Hannifin, global leder innen bevegelses- og kontrollteknologier, har etablert en solid posisjon i Ålesund gjennom å tilby innovative løsninger og produkter av høy kvalitet.

Overtakelsen vil gjøre det mulig for Otto Olsen, Parker Sertifisert Distributør siden 2019, å integrere flere av Parkers produkter og tjenester i det allerede omfattende tilbudet.

Forbedrede tjenester og utvidet rekkevidde

Med denne overtakelsen vil kunder i Ålesund og omegn dra nytte av en utvidet portefølje av produkter og tjenester, kombinert med Otto Olsens sin anerkjente kundeservice og tekniske ekspertise. I de kommende ukene vil Otto Olsen og Parker Hannifin kontakte alle berørte kunder for å informere om hvert trinn i overgangen.

En felles fremtid

- Vi ønsker Parker Hannifins avdeling i Ålesund velkommen til Otto Olsen-familien, sier Kjetil Høgbakken, daglig leder hos Otto Olsen AS.

Overtar: Det er dette senteret i Ålesund Otto Olsen nå tar over. Foto: Otto Olsen

- Dette er et viktig skritt for oss i å utvide vår virksomhet og styrke vår posisjon som en ledende aktør i bransjen. Vi er overbevist om at denne overtagelsen vil bringe stor verdi til våre kunder og partnere og vi ser frem til en felles fremtid med vekst og innovasjon, legger han til.

- Gjennom vår partner Otto Olsen ser vi frem til en fortsatt fremgangsrik tilstedeværelse i Ålesund for å tilby sterk lokal service til kunder i regionen med Parkers produkter, sier Henrik Albrektson, salgsdirektør i Parker Hannifin AB.

I 2019 overtok Otto Olsen Parkers servicesenter i Kristiansand. Dette samarbeidet har vært en stor suksess som har ført til svært fornøyde kunder i regionen.

 

Kilde: Pressemelding fra Otto Olsen

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.047