23948sdkhjf

Xylem Water Solutions Norge AS inngår strategisk avtale med Seepex GmbH

Xylem Water Solutions Norge AS styrker sin portefølje og satsing mot offentlig sektor og industrien med eksenterskruepumper fra Seepex GmbH.

Xylem Water Solutions Norge AS overtar agenturet for Seepex eksenterskruepumper i Norge. Samarbeidet styrker Xylem sin posisjon ytterligere i markedet.

- Vi er stolte av at Seepex har gitt Xylem tillit til å være en viktig brikke i deres satsning i Norge. Begge firma er bygget på like verdier med stor vekt på produktkvalitet og innovasjon. Med kompletterende produkter fra Seepex vil vi få en komplett og etterlengtet løsning for renseanlegg og andre vannbehandlingsapplikasjoner, sier Maria Fjellman, segmentssjef vann og avløp.

Arild Heimlid, segmentssjef industri hos Xylem Norge fortsetter:

- Dette vil bli et godt tilskudd til våre egne produkter, og vil gi oss muligheten til å løse enda flere utfordringer sammen med våre kunder.

- Seepex er en naturlig partner for oss og vi ser frem til samarbeidet. Sammen har vi en svært konkurransedyktig og fremtidsrettet løsning å tilby, avslutter Arne Håkon Burdal, direktør Xylem Norge.

 

Kilde: Pressemelding fra Xylem

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.063