23948sdkhjf

Sørlandsbedrift kjøper opp dansk samarbeidspartner

Kristianssand Skruefabrikk og Mek. Verksted ASA (KSMV) har kjøpt opp opp det danske selskapet Sabro Støperi. Det innebærer at sørlandsbedriften får ytterligere 64 millioner kroner i omsetning og 45 nye medarbeidere. Fram til nå har det danske støperiet vært eid av Jesper, Inge og Linhardt Jensen. Nå blir altså selskapet norsk.

Dette går fram av en pressemelding.

- Vi har i flere år arbeidet meget tett med Sabro Støberi AS om utvikling av komplekse produkter til olje- og gass-industrien. Støperiet utvikler og leverer støpegods i høy kvalitet med stor kompleksitet til glede for oss og våre kunder, sier adm. dir. Tor Berthelsen i KSMV.

Berthelsen sier at KSMV er i en sterk vekstfase, og at man strategisk har ønsket å knytte en av sine nøkkelleverandører enda tettere til seg til fordel for deres felles utvikling.

- Samtidig ser vi Sabro Støberi som ethvert annet investeringsobjekt, og Sabro Støberi vil under vårt eierskap fortsette å utvide samarbeidet med Sabro Støberis øvrige eksisterende og nye kunder, fortsetter Berthelsen.   

Adm. dir i Sabro Støberi, Linhardt Jensen, er selvfølgelig fornøyd med å ha funnet en god løsning for støperiet.

- Vi besluttet i familien, at det rette tidspunktet for sikring av støperiets framtid var inne, da vi fikk en henvendelse om kjøp av støperiet fra vår mangeårige og nære samarbeidspartner, Kristianssand Skruefabrikk og Mek. Versted (KSMV). I våre øyne er KSMV den strategisk helt rette og framtidsrettede eier for fortsatt utvikling av virksomheten til glede for såvel andre kunder, leverandører og ikke minst bedriftens dyktige og lojale medarbeidere, sier Jensen, og legger til:

- Jeg vil gerne benytte anlendingen til å takke kunder, øvrige samarbeidspartnere og leverandører for den tillit, som vi er blitt vist i de 15 årene som vi har eid virksomheten. Vi håper at denne tilliten vil bli videreført til de nye eierne.

SØRLANDET: Kristianssand Skruefabrikk og Mek. Verksted ASA (KSMV) holder til i Søgne på Sørlandet. FOTO: KSMV

KSMV holder altså til i Søgne, og har spesialisert seg på produksjon av subsea-produkter til olje- og gass-industrien. KSMV er eid av Otterlei Group AS.

 

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094