23948sdkhjf

Nomo etablerer seg i Norge via oppkjøp

NOMO er en del av Axel Johnson International, og styrker sin posisjon i det nordiske markedet via oppkjøpet av en norsk spesialist på lager- og transmisjon.
Det er Rotek AS som nå blir kjøpt opp. Etableringen i Norge har vært et strategisk mål i mange år, forteller Mattias Jaginder, Administrerende Direktør i Nomo. Det fremholdes at selskapet igjennom oppkjøp av Rotek AS styrker Nomo sin posision ytterligere på det nordiske markedet.

Rotek AS leverer lager, transmisjoner, tetninger og relaterte tjenester i kombinasion med høyteknisk kompetanse. Selskapet er lokalisert på den norske vestkysten i Ålesund og har en årlig omsetning på cirka 2,4 MEUR.

Rotek AS ble grunnlagt i 1989 og har siden den tid utviklet sterke relasjoner med både kunder og leverandører med en bred produktportefølje, inklusive det egne varemerket RTK, heter det i en pressemelding.

-Rotek AS sitt produktutvalg kombinert med sin sterke tekniske kunnskap er helt på linje med Nomos ambisjon om å være en teknisk løsningsleverandør.” sier Mattias Jaginder.

Ola Erlandsen, tidigere eier og grunnlegger av Rotek AS, ser nye muligheter i å bli en del av Nomo og Axel Johnson International.

- Å implementere Nomos forretningsmodell og få tilgang til produktporteføljen, gjør det mulig for oss å ta neste steg og styrke vårt konsept på det norske markedet ytterligere, sier han.

Overtakelsen ble gjort den 2 juli 2018.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078