23948sdkhjf

Bergen Group ønsker å løse saken før den kommer i retten

Ifølge styremedlem Øyvind Risnes i Bergen Group har det tatt uvanlig lang tid å få utbetalt sluttoppgjør fra Fred Olsen Energy ASA i forbindelse med femårsklassingen av riggen Borgland Dolphin.
Mandag ble Bergen Group Hanøytangen begjært konkurs av Radøygruppen, som har minst 4,5 millioner til gode i forbindelse med klassingen av boreriggen Borgland Dolphin.

Maritime.no skriver i dag at flere av de andre underleverandører under Borgland Dolphin-klassingen også har store utestående til gode fra Bergen Group Hanøytangen i forbindelse med klassingen, som var ferdig i februar i år.

Styremedlem Øyvind Risnes i Bergen Group ønsker å løse saken før den når rettslokalene, og han beklager ifølge Maritime.no situasjonen, og påpeker at det har tatt en god del lengre tid enn vanlig å få avklart og utbetalt sluttoppgjøret fra Fred. Olsen Energy AS, som eier Dolphin Drilling.

- Beløpet Dolphin Drilling skylder oss er større enn den samlede summen vi skylder våre underleverandører på dette prosjektet. Sluttoppgjøret vil således utgjøre en netto positiv effekt for Bergen Group Hanøytangen når vi får denne avklart med vår kunde, sier Øyvind Risnes til Maritime.no.

Finansdirektør Hjamar Krogseth Moe i Fred Olsen Energy ASA, som eier Dolphin Drilling, ønsker i følge Maritime.no ikke å kommentere saken utover følgende:

- Vi forholder oss til kontrakten med Bergen Group og mener at vi pr. i dag ikke er i brudd med den.
Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094