23948sdkhjf

Introduserer Xometry: Innovative løsninger for metallbearbeiding for det norske markedet

Innovasjon er utvilsomt en viktig ressurs i metallindustrien, spesielt for ingeniører. Dette er hvor Xometry kommer inn i bildet, en global aktør innen on-demand produksjon. Ettersom tid er en kritisk faktor for innovasjon, blir effektiv anskaffelse av deler en avgjørende faktor. Xometry tilbyr en unik løsning ved å tilby én enkelt plattform med omfattende produksjonskapasitet, som gir en sømløs tilgang til banebrytende produksjonsteknologier for metallfremstilling, ved å tilrettelegge for rask og problemfri anskaffelse av deler online.

Kortere prosjekttid og høy produksjonskapasitet

Xometry's omfattende nettverk med over 2 000 sertifiserte leverandører på tvers av Europa tilbyr rask leveringstid og konkurransedyktige priser. Selskapet tilbyr over 15 produksjonsprosesser, med alt fra tradisjonelle metoder til moderne produksjonsteknologier inkludert:

  • CNC-maskinering: CNC-dreiing, fresing og boring
  • Fremstilling av metallplater: laser, plasma og vannskjæring, bøying
  • 3D-printing: FDM, MJF, SLS, SLA, DMLS, carbon DSL, og polyjet
  • Sprøytestøping: plastinjeksjon, over moulding og insert moulding
  • Formstøping: med varmt og kaldt kammer
  • Vakuumstøping: lave kostnader og rask leveringstid for plastdeler av høy kvalitet


Eksempler på CNC-maskinerte deler produsert av Xometry

Xometry støtter ingeniører og bedrifter med deres prosjekter for både prototyper og serieproduksjon. Vårt team med eksperter kan hjelpe deg med design og gjennomførbarhet basert på 3D-modeller, for å sikre feilfri produksjon av dine prototyper. Når designet er formet, kan du starte masseproduksjon av delene dine. Hvis du har et hasteprosjekt av høyt volum, kan Xometry ordne produksjon hos flere leverandører samtidig for å møte utfordrende tidsfrister.

Instant Quoting Engine: En inngangsport til effektivitet

I kjernen av Xometry's tjenester ligger Instant Quoting Engine, en sofistikert plattform designet for å forenkle produksjonsprosessen. Dette intuitive verktøyet lar kunder laste opp deres CAD-filer, spesifisere prosjektets krav, motta øyeblikkelig tilbud, og eliminere forsinkelser knyttet til tradisjonelle tilbudsmetoder. Med sanntidspriser og informasjon om leveringstid, kan kundene våre ta informerte beslutninger og fortsette prosjektet med trygghet.

Xometrys Instant Quoting Engine

Allsidig on-demand produksjon på tvers av ulike bransjer

De siste årene har Xometry hjulpet en rekke bedrifter innen ulike bransjer med deres innovative prosjekter. Her er noen eksempler:

  • Aristotle Space & Aeronautics Team (ASAT) med produksjon av flere viktige CNC-maskinerte komponenter til en high-power rakett.
  • Delft Hyperloop med produksjon av over 3 000 metallplater, som førte til suksessfull utvikling av prototypen Hyperloop.
  • Qinu med å skalere produksjonen og strømlinjeforme produksjonsprosessene for deres høyteknologiske nedkjølingssystem for industri og forskning.

Xometry's engasjement for innovasjon innen metallbearbeiding handler ikke bare om å tilby løsninger, men også bidra til fremgang. Ved å revolusjonere måten man anskaffer og produserer deler på, gir vi ingeniører og selskaper muligheten til å flytte grenser og gjøre deres visjoner til virkelighet. Mens bransjenes behov utvikler seg, forblir Xometry i fronten ved å tilby effektivitet, presisjon og uovertruffen støtte, for å oppnå suksess i hvert prosjekt, stort eller lite.

Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078