23948sdkhjf

Norsk subseaselskap med stor-kontrakt på det asiatiske markedet

Det norske subsea-selskapet IK Group har sikret seg en kontrakt for å levere klemmer til en nødreparasjonsbase for olje- og gassrørledninger i Kina.

Dette er en kontrakt som sies å markere et stort sprang for selskapet inn i det asiatiske markedet.

IK Subsea og deres innlandspartner PAG Subsea Technology (Guangzhou) har inngått en kontrakt med COOEC Subsea Technology i Kina.

DNV typegodkjente produkter

IK Subsea vil i løpet av dette året designe og levere en serie DNV typegodkjente høytrykksrørlednings dykkerløse reparasjonsklemmer, både strukturelle og tette, for COOECs nasjonale nødreparasjonsbase for olje- og gassrørledninger i Shenzhen.

Prosjektet sies å være sentralt, og sikre rask og effektiv rørledningsreparasjon i Sør-Kinahavet og Øst-Kinahavet.

PAG Subsea Technology vil være ansvarlig for prosjektledelsesaktivitetene i Kina.

 

- Milepæl for oss

- Denne milepælen markerer vårt gigantiske sprang inn i det asiatiske markedet! Å samarbeide med PAG handler om innovasjon og forming av subseaindustriens vekst i denne blomstrende regionen. Vi har de riktige teknologiene for å garantere at de beste løsningene er på plass for nødberedskap, sier Adrian Gamman, VP for IK Subsea.

- Vårt fokus på å flytte grenser og bygge en bærekraftig fremtid er i denne satsningens kjerne og alt vi gjør. Spennende tider fremover når vi styrker dette partnerskapet med PAG og bygger en bærekraftig fremtid sammen, avslutter Gamman.

Kilde: offshore-energy.biz

Kilde: Offshore-energy.biz

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125