23948sdkhjf

ArcelorMittal: Legger ned produksjon av lange stålenheter i Sør-Afrika

ArcelorMittal Sør-Afrika planlegger å legge ned sin stålvirksomhet som produserer lange stålenheter på grunn av svak etterspørsel og vedvarende infrastrukturproblemer.

Dette vil resultere i permitteringer av rundt 3500 arbeidsplasser.

I en uttalelse sier stålprodusenten at det lokale stålforbruket har falt 20 prosent de siste sju årene, på grunn av begrenset infrastrukturforbruk og prosjektforsinkelser.

Elektrisitetskrise

«Sør-Afrikas vedvarende problemer med jernbanelogistikk og en tiltagende elektrisitetskrise hadde også lagt til kostnader for virksomheten», legger ArcelorMittal Sør-Afrika til.

"Under omstendighetene har ArcelorMittal Sør-Afrikas styre og ledelse ikke hatt noe annet valg enn å gå i gang med en prosess som vurderer avviklingen av selskapets Longs Business, som foreløpig kan bli plassert i pleie og vedlikehold," sier selskapet.

De 3500 jobbene som kan bli berørt inkluderer heltidsansatte og entreprenører.

Nådde et punkt

- Styret og ledelsen i ArcelorMittal Sør-Afrika har nådd dette punktet etter å ha brukt og vurdert alle mulige alternativer," sier administrerende direktør Kobus Verster.

 -Vi har en plikt til å sikre at virksomheten forblir bærekraftig på lang sikt, i interessene. av selskapet og dets interessenter, legger han til.

ArcelorMittal Sør-Afrikas «lange stålenhet» produserer gjerdemateriale, skinner, stenger og stenger som brukes i konstruksjons-, gruve- og produksjonssektorene. Det produserer også støperi, flatt stål og rørprodukter.

Kilde: Steeltimes International

Kilde: Steeltimes International

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078