23948sdkhjf
Del siden
Selges

InvisiPac HM10 Hot Melt Adhesive Dispense System

Utløper
10. juli 2024
Stand
Ny
Modell
InvisiPac HM10 Hot Melt Dispense System

Med en smeltehastighet på 10 pounds (4,5 kilo) per time bringer dette smelte-systemet lønnsomhet, pålitelighet og sikkerhet til tilfelle- og kartongforsegling. Limdispenseringssystemet leveres med to eller fire kanaler.
Tank-Free™ system leverer smeltelim på forespørsel for forseglingsapplikasjoner.

Melteren kan håndtere en maksimal flythastighet på 10 lb (4,5 kg) per time.
10-minutters oppstartstid sparer energi og reduserer avfall.
Den selvstendige smelteren inkluderer en innebygd beholder som rommer 20 pounds (9 kilo) med pellets innenfor samme kompakte og plassbesparende design som sammenlignbare enheter.
Berøringsskjerm med intuitivt brukergrensesnitt gjør det enkelt for operatører på emballasjelinjen og vedlikeholdsteknikere å kontrollere og overvåke temperatur, flythastighet og materialeforbruk.

Beholderen er ikke oppvarmet og har et gjennomsiktig lokk, slik at operatørene ikke kommer i kontakt med varme deler og enkelt kan se når det er behov for å tilføre mer smeltelim-pellets.
Smelte-på-forespørsel-systemet bevarer smeltelim og unngår uplanlagt nedetid på grunn av limbrenning, dyseblokkering og slangeproblemer.
Først-inn-først-ut (FIFO) smelteren holder smeltelimet ved riktig temperatur og viskositet for dispensering, noe som forhindrer termisk sjokk og brenning.

Norsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Bærum
Norge
Org. nr.: NO997818997

Kontaktperson

Norsecraft Tec AS
Henvendelser
+47 67 17 75 80 salg@norsecrafttec.no

Send til en kollega

0.063