23948sdkhjf
Del siden

Norsecraft Tec AS

Solid Teknisk Ekspertise og Kvalitetsløsninger hos Norsecraft Tec AS

Vi tar stolthet i vår solide tekniske kompetanse som er bygget opp over mange år i bransjen. Våre dyktige og engasjerte medarbeidere står sammen for å takle de utfordringene vi møter. Denne kompetansen, kombinert med produkter av høyeste kvalitet, gir oss en unik mulighet til å gi våre kunder en positiv og verdifull opplevelse gjennom vårt samarbeid.

Fokus på Kvalitet

Helt siden starten i 1980 har Norsecraft Tec AS hatt et sterkt fokus på å utvikle egne løsninger basert på våre agenturer. I dag har vi et nært partnerskap med ledende leverandører som SKF Lincoln, SKF RecondOil, Graco og Hilger & Kern Group. Denne partnerskapet har gitt oss muligheten til å tilby kvalitetsprodukter og -tjenester som skiller seg ut.

Nøkkelferdige, Kundetilpassede Kvalitetssystemer

Vår styrke har alltid ligget i å levere nøkkelferdige, kundetilpassede kvalitetssystemer. Vi forstår at hver kunde har unike behov, og vi tar oss tid til å skape løsninger som passer perfekt til disse behovene. Uansett om det er innen vei & anlegg eller offshore & industri, jobber vi med dedikasjon for å gi de beste resultatene.

Bredt bruksområde for våre produkter og tjenester

Vi opplever stor etterspørsel etter våre produkter og tjenester innenfor ulike typer industri, både på land og offshore. Dette viser at våre løsninger har en bred appell og kan tilpasses forskjellige sektorer.

Fire hovedproduktområder:

Norsecraft Tec AS er inndelt i to markedsområder: vei & anlegg og offshore & industri. Vi tilbyr løsninger innen fire hovedproduktområder, som gir våre kunder muligheten til å velge det som passer best for deres behov:

  • Sentralsmøringssystemer: Optimal ytelse og vedlikehold med smøresystemer fra SKF Lincoln og Graco
  • Smeltesystemer og Liming: Avanserte limingssystemer og smeltesystemer fra Graco 
  • Pumpe og doseringssystemer: Pålitelige og presise 1K og 2K dispenseringssystemer for smøring, liming, tetting, potting og pakning fra og Hilger & Kern Group.
  • Oljegjenvinning og Bærekraft: Banebrytende oljegjenvinningsteknologi med SKF RecondOil.

Kontakt Oss

Er du klar til å oppleve den positive effekten av vårt samarbeid? Kontakt Norsecraft Tec AS i dag og oppdag hvordan vår solide tekniske kompetanse og kvalitetsprodukter kan berike din virksomhet.

Adresse: Skuiveien 43, 1339 Vøyenenga, Bærum, Norge
Organisasjonsnummer: NO997818997
E-post: salg@norsecrafttec.no
Telefon: +47 67177580
Faks: +47 67177581

Besøk vår bedriftsprofil for ytterligere informasjon. Sammen kan vi skape en positiv utvikling gjennom solid teknisk kompetanse og kvalitetsløsninger fra Norsecraft Tec AS.

SENTRALSMØRING

OIL CLEANING

PUMPE OG DOSERINGSYSTEMER

ESKE OG KARTONGLIMING

3D PRINTING

OM OSSNorsecraft Tec AS
Skuiveien 43
1339 Vøyenenga
Norge
Org. nr.: NO997818997
18
Finn oss på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Last opp flere

Bedriftsportefølge

Last opp flere

Send til en kollega

0.032