23948sdkhjf

Nordic Roads er klare: Det blir smelting av stål på Jørpeland igjen

Neste uke begynner Nordic Roads å smelte stål ved det gamle stålverket på Jørpeland.

TIL VEI: Nordic Roads var firmaet som til syvende og sist kjøpte opp deler av det gamle stålverket på Jørpeland.

I fjor på disse tider ble kjent at aktiviteten ved hjørnesteinsbedriften på Jørpeland skulle legges ned. Siden den gang har det vært arbeidet med å få inn nye eiere.

Smelter stål

Nordic Roads AS ble selskapet som turde å satse videre. Selskapet produserer og leverer produkter til veier og veivedlikehold, og neste uker begynner selskapet å smelte stål for å produsere nye produkter, skriver lokalavisa Strandbuen.

Det skjer samtidig som bedriften kan legge fram gode tall for både 2022 og 2023. I fjor ble det god vekst etter at bedriften nådde en omsetning på 52,5 millioner kroner i 2021. Da ble det driftsresultatet på 2,8 millioner. Også prognosene for inneværende år ser gode ut.

Nye produkter

– Vi har begynt med en del nye produkter som vi har nådd bedre ut med. Og så har vi solgt mer av de produktene vi alltid har hatt, sier daglig leder Peder Egeland som en forklaring på den gode veksten, til lokalavisa.

Han har et godt håp om at støpeproduktene de nå skal starte med også skal selge bra.

«På vinterprodukter som slitestål til brøyteutstyr er kundene fordelt over hele Norden. Ellers leverer de deler til knuseverk i bergdriftsindustrien, tenner og slitestål til skuffer på hjullastere og gravemaskiner er stort sett i Norge», skriver Strandbuen.

Ifølge Proff.no har Nordic Roads 11 ansatte.

Kilde: Strandbuen

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.642