23948sdkhjf

Blir sjef for to Vard-verft

Arnt Inge Gjerde (40) er utnevnt som ny verftsdirektør ved Vard Brattvaag. Han er også verftsdirektør ved Vard Søviknes, og skal fra nå av lede begge verftene.

Det betyr at Vard Søviknes og Vard Brattvaag får felles ledelse fra nå av.

De to verftene ligger geografisk nært hverandre, og har hatt et godt samarbeid i mange år.

– Vi er svært glade for at Arnt Inge har tatt på seg ansvaret for å lede begge verftene våre på Sunnmøre. Vi kjenner ham som en solid leder med stor troverdighet både blant våre ansatte og kunder, og vi ser frem til å utvikle Vard-verftene videre, sier Erik Hellan Sandnes, COO for forretningsområdet Offshore and Specialized Vessels i VARD i en pressemelding.

Ansvar siden 2020

Arnt Inge Gjerde har vært verftsdirektør ved Vard Søviknes siden 2020. Han startet på verftet som lærling i industrimekanikerfaget i år 2000 og tok fagprøven i 2002. Han fikk da jobb som industrimekaniker på verftet. Han har senere tatt videre utdanning ved Teknisk Fagskole i Ålesund, og har hatt ulike ansvarsområder ved verftet.

– Arnt Inge er et godt eksempel på hvor mange muligheter en har for karriere innenfor samme selskap. I VARD har Arnt Inge blant annet vært arbeidsleder, assistent til prosjektkoordinator, produksjonskoordinator, avdelingsleder på maskinavdelingen, assisterende produksjonssjef, samt prosjektleder for byggingen av en rekke avanserte fartøy, fortsetter Hellan Sandnes.

- Takknemlig

– Jeg er svært takknemlig for muligheten og tilliten, og ser frem til å bli bedre kjent med teamet i Vard Brattvaag. – Vi har en unik mulighet til å jobbe tettere mellom verftene og til å lære av hverandre, samtidig som vi kan dele mer på ressursene for å få en jevnere arbeidsmengde. På nyåret og frem mot sommeren vil det være hektisk på begge verft, og vi har mye spennende å ta fatt på. Båtbygging er lagarbeid – noe som vi i VARD er gode på, sier Gjerde.

 

Kilde: Vard

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Bedriftenes egne nyheter
Se alle medlemsnyheter
Mest lest
Nyeste artikler
Se nyeste artikler
Anbefalte artikler
Utvalgte nyheter fra forsiden
Aker Solutions med den høyeste ordreinngangen noensinne i fjor
RA Aluminium gikk konk, ble så kjøpt opp
2022 ble et rekordår for Equinor
«Hunter»-ulykken: Havarikommisjonen avdekket tre forhold
Aker Solutions signerer Draugen elektrifiseringskontrakt
Viking Transport AS er konkurs: 17 ansatte mister jobben hos stålleverandøren
Andre Nordiske Medier
PlastForum NO
Maskinregisteret
Tungt

Send til en kollega

0.109