23948sdkhjf

Seaonics skal levere helelektrisk gangvei til Norwind Offshore

Seaonics har signert kontrakter for å levere to helelektriske gangveier til Vard og Norwind Offshore. Gangveiene skal installeres om bord på to av Norwind Offshores nye fartøy.

– Med de nye kontraktene styrker Seaonics’ posisjon som leverandør av spesialisert løfte- og håndteringsteknologi til havvindmarkedet, sier adm. dir. Håkon Fauske.

- Vårt mål er å alltid være ledende i teknologiutviklingen. Vi tilbyr helelektriske løsninger for håndtering og krevende løft. Dette hjelper kundene våre i havvindmarkedet til å utføre nødvendige maritime operasjoner på en trygg og effektiv måte. Ikke minst er dette et stort steg mot målet om nullutslipp, sier Fauske. 

Ny generasjon gangvei

Ifølge Ståle Fure, Head of Sales i Seaonics, er selskapet glad for å ha blitt valgt ut til disse prosjektene: 

- Leveransen omfatter en "Walk to Work"-gangvei fra det nyutviklede SOV-konseptet vårt, der det primære fokuset er effektiv last- og personellhåndtering, sier han.

Seaonics ECMC Gangway er en ny generasjon "Walk to Work"-gangvei som har banebrytende teknologiske forbedringer. Med økende etterspørsel etter autonome operasjoner og funksjoner, har selskapet utviklet et automatisk landingssystem basert på bilde- og sensorteknologi for å minimere risikoen for menneskelige feil under kritiske operasjoner.

Kompenserer for fartøyets bevegelser

Den helelektriske gangveien kompenserer for fartøyets bevegelser på tre akser for å holde gangveien i ro og lande den trygt på faste installasjoner. Teknologien gir også mer effektiv, presis og pålitelig drift, samtidig som den bidrar til å minimere klimafotavtrykket til fartøyet i det marine miljøet.

 Roy Ove Standal, COO i Norwind Offshore er fornøyd med løsningen:

- Norwind Offshore ser frem til å få Seaonics’ nye helelektriske gangvei installert ombord på to av våre nybygg. Vi er glade for å inngå kontrakter med et lokalt selskap med lang erfaring og som er en del av den maritime klyngen. Vi er glade for å bidra til utvikling av trygge og effektive "Walk to Work"-operasjoner for havvindmarkedet, avslutter han.

 

Kilde: Seaonics

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093