23948sdkhjf

SPIE og NorSea samarbeider for å sikre historisk vedlikeholdskontrakt i Danmark

Offshorespesialistene SPIE Oil & Gas Services og NorSea har inngått et partnerskap som har sikret dem en «betydelig og historisk» vedlikeholdskontrakt med TotalEnergies i Nordsjøen. Opptil 350 ansatte vil arbeide på kontrakten i minst de neste fem årene.

Den «generelle vedlikeholdskontrakten» (GMC) for TotalEnergies sin operasjon i Nordsjøen er tildelt NorSPIE; et nytt konsortium dannet av offshorespesialister fra SPIE Oil & Gas Services og NorSea.

 Femårig kontrakt

NorSPIE-konsortiet har sikret seg en femårig kontrakt med opsjon på ytterligere to pluss to år. Mer enn 100 ansatte fra TotalEnergies vil overføres til NorSPIE, og det nye konsortiet vil trenge ytterligere 200-250 ansatte.

Kontrakten ønskes velkommen både i NorSea Danmark og hos NorSeas norske konsernledelse.

 - GMC-kontrakten er av et betydelig og historisk omfang for begge selskapene. I NorSea er vi glade for å befeste vår posisjon som den foretrukne leverandøren til dansk offshore energibransje, med en kontrakt som er den største noensinne for NorSea i Danmark. I SPIE har vi funnet en komplementær og beslektet partner til å betjene TotalEnergies, sier Jesper Høj Hansen, CEO i NorSea Denmark.

 Langsiktig strategi

- Vi vil samtidig ydmykt takke både SPIE og ikke minst TotalEnergies for tilliten. Dette samarbeidet befester NorSeas langsiktige strategi i Danmark, og er et sterkt vitnesbyrd på de gode leveransene NorSea har utført for TotalEnergies og det danske offshore-markedet gjennom flere år, legges til av Lars Haug, styreleder i NorSea Denmark og visekonsernsjef i NorSea.

 Femårskontrakten trer i kraft fra det nye året. Før denne kontrakten hadde SPIE ennå ikke etablert seg i den danske energisektoren. Nå flytter de sammen med NorSea i sistnevntes «House of Offshore Innovation».

 Stolte

- Vi er veldig stolte av å bli valgt av TotalEnergies Danmark til denne banebrytende kontrakten. Med SPIE sin lange erfaring med å levere globale vedlikeholdskontrakter til energiindustrien rundt i hele verden, kombinert med NorSeas lokale forankring og sterke infrastruktur, er vi overbevist om at vårt konsortium vil leve opp til TotalEnergies forventninger, avslutter Claude Ranieri, Europe and North Africa Business Unit Director for SPIE Oil & Gas Services.

 

Kilde: Norseseagroup

KLIKK for alle artikler i Kontrakter og oppdrag.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125