23948sdkhjf

Cathrine Brich blir salgsansvarlig for JUMO i Norge.

JUMO ønsker vekst i alle skandinaviske land, spesielt i Norge, og ansetter nå Cathrine Brich som ny salgsansvarlig i Norge.

JUMO GmbH &Co er et familieid konsern med hovedsete i Fulda, Tyskland. Bedriften ble etablert i 1948 og er i dag representert med 2 400 ansatte i mer enn 60 land verden over.

JUMO GmbH er en ledene global komponent -og systemleverandør for individuelle sensorer- og automasjonsløsninger. Foruten komponenter innen temperatur, væsekanalyse, trykk, nivå, flow og luftfuktighet er det et utvidet fokus på automasjonsløsninger innen; registrering, overvåkning, regulering og automatisering.

Siden etableringen av JUMO AS i 2002, har JUMO avd. Norge vært administrert og ledet fra JUMO AB i Helsingborg, Sverige.

JUMO ønsker vekst i alle skandinaviske land, spesielt i Norge. Mattias Jönsson Managing Director i JUMO AB har selv vært ansvarlig selger i Norge med kollega Tim Seire de siste årene.

Han mener at tiden er kommet for å "sette inn støtet" i det norske markedet.

- Økt etterspørsel, potensialet i markedet og ikke minst en lokal posisjonering med nærhet til kunden er viktige faktorer, sier Jönsson.

Fra 3 januar har JUMO avd. Norge ansatt Cathrine Brich "on site" Hun har mange års erfaring innen markedsføring fra inn- og utland. De siste 17 årene har hun jobbet i bedrifter innen norsk industri, senest hos Kaeser Kompressorer. Cathrine Brich vil ha landsdekkende salgsansvar og vil være tilgjengelig for alle eksisterende og nye kunder. JUMO AB, Helsingborg vil bistå med support og teknisk støtte.

- Jeg gleder meg til nye utfordringer og til en ny og spennende arbeidshverdag, sier Brich i en kommentar.

 

Kilde: JUMO

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Se seneste nyhetsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125