23948sdkhjf

Fra Vard til Maritime Cluster

GCE Blue Maritime-klyngen har utnevnt Juuni Vatne som sin nye markedssjef.

- Jeg er stolt over å være en del av en levende maritim klynge, og gleder meg til å ta fatt på nye oppgaver der jeg kan engasjere meg i videreutviklingen av GCE Blue Maritime, samt øke bevisstheten om mulighetene klyngen kan gi.

Vært hos Vard i 11 år

Ny klyngeleder for markedsføring, Juuni Elisabeth Vatne, forteller om hvorfor hun ønsket å begynne å jobbe i klyngeadministrasjonen til GCE Blue Maritime. Vatne kommer fra en stilling som Brand Manager i markeds- og kommunikasjonsavdelingen i Vard, hvor hun har vært de siste 11 årene. Før dette studerte Vatne til en bachelorgrad i kommunikasjon i Wolverhampton. Hun er fra Ålesund, og bor nå i Tennfjord like utenfor byen.

Juuni Vatne mener selv at hun er ressurssterk for GCE Blue Maritime da hun har fått bred erfaring gjennom samarbeid på tvers av fag, og med ulike segmenter i den maritime næringen.

– Styrken som ligger i å utnytte våre lokale fortrinn og ringvirkningene som finnes innenfor den maritime klyngen er en unik faktor som bidrar til å løfte, motivere og utfordre hverandre til stadig å bli bedre, sier hun.

Mange gode søkere

Cluster CEO i GCE Blue Maritime, Daniel Garden, forteller at det var mange gode søkere til stillingen som markedssjef, men at Vatne utmerket seg.

– Vi gleder oss til å få henne på laget vårt. Hun skal jobbe tett med klyngebedriftene og synliggjøre klyngen, samt organisere våre aktiviteter og møteplasser. Juuni Vatnes  bakgrunn innen kommunikasjon og hennes lange erfaring innen maritim markedsføring er en god kombinasjon for oss.

June Vatne tiltrer stillingen ved GCE Blue Maritime 1. mars 2023.

Kilde: GCE Blue Maritime

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094