23948sdkhjf

Gikk konk – nå ansettes folk igjen hos Extra Produkter

Extra Servicepartner er blitt til Extra Produkter. Førstnevnte gikk konkurs sist sommer, og 64 mistet jobben. Nå leter Extra Produkter etter nye folk.

67 ansatte mistet jobbene sine sist sommer da Extra Servicepartner på Slemmestad gikk konkurs.

Bedriften drev med overflatebehandling med sandblåsing, rustfjerjing og lakkering.

Nå har en tidligere ansatt i selskapet, Børre Halvorsen og noen andre gamle kolleger, tatt over denne delen av Extra Servicepartner, og etablert Extra Produkter, skriver Drammens Tidende (DT).

Skal ansette flere på nyåret

Og det går bra, skal vi tro Halvorsen.

- Nå før jul er vi 23 ansatte, og på nyåret ansetter vi fem til, sier han til DT. 17 av de tidligere ansatte i Extra Servicepartner ble med over i det nye selskapet, som så langt har spesialisert seg på konteinerservice. Målet er å være 30 ansatte før sommeren neste år.

Halvorsen kan fortelle at etter noen måneder med røde tall, tjener nå selskapet penger. Inne i hallen på Slemmestad fylles kontainere opp, og det Extra Produkter gjør er å lakke om og fornye disse.

De ansatte er ikke helt ferske på dette med lakkering og klargjøring. En av Extra Servicepartners største kunder var Oslo Sporveier, som tidligere i år bestemte seg for å klargjøre og lakkere trikkene selv -en jobb som Slemmestad-bedriften hadde hatt i mange år.

Konteinermangel

- I dag er det stor mangel på konteinere til internasjonal varehandel, ikke minst i Kina. Samtidig er det høye priser på stål noe som gjør bygging av nye konteinere dyrt. Dermed er det et godt marked for oss, sier Halvorsen til DT.

Extra Produkter har fått ny daglig leder, og han heter Karsten Ekeberg. Han er heller ikke fersk på Slemmestad, da han var ansatt i Extra Servicepartner.

Kilde: Drammens Tidende

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.252