23948sdkhjf

Extra Produkter bytter navn

Målet er å styrke satsingen på vedlikehold og miljø.

Extra Produkter AS, som er kjent for sine tjenester innen overflatebehandling og vedlikehold for transport- og logistikksektoren, kunngjør et viktig skritt i sin vekst og bærekraftsstrategi ved å endre selskapets navn til Vedlike AS.

Denne omprofileringen reflekterer selskapets fokus på miljøvennlige løsninger og markerer en ny æra i deres forpliktelse til å lede an i bransjen.

Sirkulær økonomi

«Navnebyttet til Vedlike er skritt selskapets strategi om å bidra til en sirkulær økonomi gjennom vedlikehold av utstyr i transport- og logistikksektoren for å redusere overforbruket av jomfruelige ressurser som stål. Vedlikehold er ikke bare god forretning – vi anser det som essensielt for klimaet, miljøet og fremtiden til kommende generasjoner», heter det i en pressemelding fra selskapet.

Tar man i betraktning at det ruster fem tonn stål for hvert sekund på verdensbasis, så tilsvarer dette rundt 40 prosent av all ny stålproduksjon. Denne globale utfordringen bringer fram behovet for mer bærekraftige praksiser, spesielt i lys av det faktum at hvert produsert tonn stål resulterer i CO2-utslipp på 1,85 tonn.

Kontainersektoren

Spesielt innen kontainersektoren hvor det er rundt 65 millioner i bruk globalt, tilbyr Vedlike en løsning som sparer både økonomiske og miljømessige ressurser. Gjennom reparasjon og lakkering av containere, konfronterer selskapet den tidligere «bruk-og-kast» mentaliteten. Produksjonen av en 40 fots kontainer alene fører til utslipp av 7,4 tonn CO2.

Bærekraft: Skifte av firmanavn er et ledd i øke fokuset på sirkulærøkonomi og bærekraft. Foto: Extra Produkter

Extra Produkter holder til på Slemmestad.

Selskapets erfaring strekker seg videre til transportsektoren, med betydelige prosjekter for kunder som Oslo Sporveier, Posten, PostNord, VY, Stadler, Siemens, Bane NOR og Scania.

Bærekraftig forpliktelse

«Ved å legge til rette for lengre levetid på stålstrukturer og redusere behovet for ny stålproduksjon, demonstrerer Vedlike en viktig forpliktelse til bærekraft i en sektor som er kritisk for global infrastruktur», skriver selskapet avslutningsvis i pressemeldingen.

 

Kilde: Pressemelding fra Extra Produkter

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094