23948sdkhjf

Økte omsetningen med 70 % i fjor

Nå ønsker Fredrikstad-bedriften å stabilisere seg på et nivå som gjør at de kan overleve også nedgangstider.

Hansen Sveis & Montering på Rolvsøy utenfor Fredrikstad opplever gode tider. I fjor økte omsetningen med hele 70 prosent, skriver den lokale avisa Næringsliv.

- Vi ønsker en forsiktig og kontrollert vekst. I fjor ble veksten egentlig litt for stor, men vi vant mange anbud som var store, og dermed ble året ganske hektisk, sier en smilende daglig leder Tor-Bjørnar Olsen til avisa.

Hos Hansen Sveis & Montering er det flat struktur som gjelder, og alle ansatte blir tatt med på råd og viktige beslutninger. Den daglige lederen fullroser hvordan de ansatte har brettet opp ermene og sørget for et solid 2019.

Nå venter en av de største oppdragene firmaet har hatt, nemlig en leveranse av stål, prefab, trapper og rekkverk til Vatvedt Torg i Sarpsborg. Hele kontrakten er på 25 til 30 millioner kroner for Hansen Sveis & Montering. Og selv om noe av råvarene er importert, skal alt av stålkonstruksjoner, trapper og rekkverk produseres ved Glommas bredd på Rolvsøy, mens prefab-elementene blir levert av eksterne samarbeidspartnere, skriver Næringsliv.

Den daglige lederen sier at de både vinner og taper anbudskonkurranser. Det er nemlig hard konkurranse blant mange stålbyggere på hele Østlandet. Og Hansen Sveis & Monterings styrke er ifølge Olsen selv, levering og timing.

Som følge av de gode tidene for selskapet, skal det nå ansettes nye folk. Etter å ha ansatt nye ingeniører er det nå montører som skal ansettes da selskapet har flere jobber også i Oslo på trappene.

GÅR BRA: Hansen Sveis & Montering i Fredrikstad hadde et særs godt år i fjor. FOTO: HANSEN SVEIS & MONTERING

– Vi deltar i mange store anbudskonkurranser og vinner og taper om hverandre. Det er mange stålbyggere på hele Østlandet, og konkurransen er derfor stor. Vi vinner ofte på leveringsevne og timing. Vi har også vist oss som en leverandør å stole på, som rydder opp etter seg hvis det blir begått feil. Det gjør at vi ofte blir kontaktet direkte ved småleveranser. Nøkkelen til suksess er å repetere gode leveranser og la alle sitte med en god følelse etter at prosjektet er ferdig, sier Jan Magne Hansen, som var svært fornøyd da Vatvedt-kontrakten var signert.

– Tidsmessig passet den jobben oss helt perfekt. Vi har dessuten samarbeidet med hovedentreprenøren Håkon Hansen AS flere ganger før og vet at vi trekker i samme retning. Det er viktig at alt glir så smertefritt som mulig i slike prosjekter, sier Hansen.

Hansen Sveis & Montering ble etablert i 1997, og har i dag 34 ansatte, ifølge selskapets egen hjemmeside.

Kommenter artikkelen
Tips redaksjonen
Anbefalte artikler

Send til en kollega

0.156