23948sdkhjf

SE VIDEO OG BILDER: Et annerledes showrom

Med 23 ulike leverandører fra hele Europa har Otto Olsen skapt et helt nytt konsept for showrom.

Det skjer ved det splitter nye Otto Olsen-bygget på Skedsmo, som ble åpnet sist vinter. Nå er endelig også det nye showrommet på 565 kvadratmeter åpnet. Her er det 36 utstillerplasser for leverandører fordelt på sju veggrammer og ni rundeller plassert delikat i forhold til hverandre med stort mellomrom mellom hver rundell. Hver rundell har fire stands.

- Noen av leverandørene har en hel rundell alene, mens andre betjenes av fire ulike leverandører, sier en stolt salgssjef Michael Mørum der han viser Plastforum rundt i de nye lokalene. Store vinduer med godt utsyn til alt som foregår i verksted- og produksjonshallen og det automatiske lagringssystemet autostore gjør at besøkende til det nye showrommet kommer svært nært Otto Olsens sjel. I tillegg til den store hallen hvor rondellene er plassert, finnes det også kjøkken og toaletter. Det vil også være mulig å holde andre arrangementer oppå messaninen – slik som samlinger og foredrag for eksempel.

- Men primært er showrommet til for våre mange trofaste leverandører. En av leverandørene, har vi hatt et samarbeid med siden 1911. Contitech har flere stands her, sier Mørum videre.

OVERSIKT: Fra showrommet har god utsikt til alt som skjer i produksjonshallen ved Otto Olsens nybygg på Skedsmo. FOTO: MORTEN DAHL

Otto Olsen har med dette showrommet investert i fremtiden, der de ønsker å vokse sammen med sine leverandører.

Markedskoordinator Katja Viggen Nordal forteller til Plastforum at utstillerne skriver kontrakter for en gitt tidsramme. Hun kan legge til at showrommet åpnet på et ikke helt gunstig tidspunkt – bare en måned før koronaen inntok Norge.

- Det betød at det ble en litt treg start på showrommet. Men vi ser nå at det har begynt å ta seg opp med besøk igjen nå, og her er det som man kan se god plass til å holde avstand slik at smittevernreglene ikke skulle være noe problem, sier hun.

Michael Mørum sier at leverandørene som er representert på showrommet i dag står for 90 prosent av Otto Olsens omsetning. Han tenker seg også at showrommet kan bli brukt som et samlingspunkt under messer i nærområdet, for eksempel Nor-Shipping som finner sted på Norges Varemesse på Lillestrøm.

MESSANIN: Det nye showrommet er på messanien til høyre på bildet med god oversikt over produksjonshallene ved Otto Olsen. FOTO: MORTEN DAHL

- Vi kan da for eksempel sette opp busser som frakter besøkende til oss fra Norges Varemesse, slik at de får sett hva Otto Olsen har å tilby, sier Mørum.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078