23948sdkhjf

Otto Olsen med oppkjøp av TR Fastenings Norge

Otto Olsen AS kunngjørnå fullført oppkjøp av TR Fastenings Norge AS, en betydelig utvidelse av sin allerede omfattende produktportefølje.

Som en anerkjent norskeid virksomhet med solid erfaring og høy teknisk ekspertise, leverer Otto Olsen AS allerede et bredt spekter av produkter til ulike industrier.

Selskapets mål om å opprettholde en høy servicegrad og tilby tilpassede løsninger i nært samarbeid med sine kunder forsterkes gjennom dette oppkjøpet.

Integreringen forsterker produkttilbud og markedsposisjon

TR Fastenings AS, som er en del av Trifast plc, er internasjonalt anerkjent for sin ekspertise innen design, ingeniørarbeid, produksjon og distribusjon av høykvalitets festeutstyr og komponenter for monteringsindustrier. Integreringen av TR Fastenings Norge AS vil ytterligere styrke Otto Olsen AS markedsposisjon som totalleverandør.

Ledelsens visjoner for fremtiden

Kjetil Høgbakken, daglig leder i Otto Olsen AS, uttrykker entusiasme for oppkjøpet.

- Utvidelsen av vårt produktsortiment har vært et sentralt mål for oss, og med tilføyelsen av TR Fastenings’ ekspertise og produkter, beveger vi oss et betydelig skritt nærmere realiseringen av dette målet. Vi ser frem til de nye mulighetene dette partnerskapet vil bringe, uttaler han.

- Denne fusjonen representerer en milepæl for vår virksomhet. Med støtte fra Otto Olsens salgs- og logistikknettverk, er vi overbevist om at vi sammen vil oppnå stor suksess, sier Jan-Erik Storsve, som tildigere ledet TR Fastenings i Norge.

 

 

Kilde: Pressemelding fra Otto Olsen

KLIKK for alle artikler i Oppkjøp og samarbeid.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.095