23948sdkhjf

FPE Sontum, EPC tildelt rammeavtale for aktiv brannbeskyttelse

Aker BP har tildelt FPE Sontum en EPC rammeavtale for aktiv brannbeskyttelse på Aker BP-installasjoner på norsk kontinentalsokkel. Kontrakten er på fem år med opsjoner på 2 x 3 år. Kontrakten trådte i kraft fra 1. februar i år.  

- Vi er svært glade for at Aker BP har valgt FPE Sontum som sin leverandør for utførelse av service- og vedlikeholdstjenester på brann- og sikkerhetsutstyr. Vi har jobbet med Aker BP i mange år og deler Aker BPs verdier. Vi er opptatt av å fortsette å det gode samarbeidet og levere utmerket service og vedlikehold på Aker BP sine installasjoner, sier Raymond Stokken, SVP Service & Modifications at FPE Sontum.

FPE Sontum er en del av Align Group. Hovedkontoret for FPE Sontum ligger i Stavanger, men selskapet har også kontorer i Bergen. Selskapet er en global produsent av høyteknologisk brannsikkerhetsutstyr, og er Norsk Sokkels største service- og vedlikeholds leverandør innen brann- og sikkerhetsutstyr. FPE Sontums kontraktsportefølje, dekker mer enn 90 prosent av installasjonene på sokkelen, signeringen av denne kontrakten er med å styrke vårt fundament og posisjon.

-Vårt mål er at Aker BPs valg av FPE Sontum skal bidra til kostnadseffektive leveranser av produkter og tjenester med forventet høy kvalitet, sier Yngve Solvang, administrerende direktør i FPE Sontum.

12.februar ble det kunngjort at Align Fire & Safety vil bli en del av Moreld. Moreld er et stort nytt industrikonsern basert på 20 av HitecVisions porteføljeselskaper. Moreld har kunder innen energibransjen, marine, havbruk og andre næringer. Moreld har til sammen 3600 ansatte, med 2019-inntekter på 8,8 milliarder kroner.

 

Kilde: Pressemelding fra FPE Sontum

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109