23948sdkhjf

Skal levere kjemperobot-anlegg til SalMars nye InnovaNor fabrikk i Norge

Danmark er lukket for corona, men åben for business. Hos Danmarks største automationshus BILA arbejder medarbejderne på højtryk; Danske BIL har nylig inngått en stor ordre til den norske lakseindustrien.

BILA skal automatisere sortering, pakning og palletering for en av verdens største lakseprodusenter med en årlig produktionsvolum på mer enn 150.000 tonn laks.

SalMar vil bygge en ny fabrikk, InnovaNor, i Lenvik kommune i Norge, som skal sette nye standarder for innovative og effektive løsninger i lakseindustrien. Danske BILA bidrar med et innovativt sorterings- og pakkanlegg, som skal håndtere tusenvis av tonn med laks.

SalMars nye fabrikk forventeså bli en av verdens mest effektive laksefabrikker, hvor kombinasjonen av maksimal automasjon og innovasjon er ingrediensene til suksess. BILA er samarbejdspartner i prosjektet og skal levere en innovativ fullautomatisert palleteringsløsning, som omfatter håndteringen og pakkingen av laksekasser. Den banebrytende løsningen ble første gang implementert av BILA hos en kunde i 2019, også det i laksebransjen, og det gir kundene store muligheter. Fabrikken forventes å stå klar til drift i midten av 2021.

- Vi er stolte over at SalMar valgte oss som samarbeidspartner til den nye, ambisiøse InnovaNor fabrikken. SalMar er i front i bransjen, når det gjelder produktivitet og effektivitet – de løfter alt opp til et nytt nivå, og setter standarden for fremtiden i laksebransjen, sier Jesper Højmark Pedersen, Market Unit Manager ved BILA.

Kilde: Pressemelding fra BILA

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.097